Da li imate preko 18 godina?

Deli57- doručak, ručak, večera

Novo mesto u gradu. Za sve ljubitelje kvaliteta.

U Karađorđevoj 57, u Savamali, trenutnom centru gradskih dešavanja otvoren je Deli57 mali ušuškani lokal koji nam nudi zaista kvalitetnu hranu i lep izbor pića. Osim što je ugostiteljski lokal, Deli57 je i prodavnica ekskluzivnih alkoholnih pića, vina i kraft piva. Uz vrlo ukusni bagel sa slaninom, sirom i jajetom, u razgovoru sa Milošem Vukšićem, saznao sam malo više o ovom lokalu otvorenom pre mesec dana.

11231751_162681360747675_492707130660090111_n

 

Koncept

Deli57 je zamišljen kao Deli & Grill bar, u kojem se posebna pažnja poklanja  kvalitetu namirnica koje se koriste u pripremi hrane. To je mesto gde možete da sedite i uživate u hrani ako ste se odlučili za ranu večeru, da doručkujete ako ste u žurbi ali i ručate na tenane i sa uživanjem. Vlasnici ističu mogućnost kupovine alkoholnih pića, vina i kraft piva po posebnim shop-cenama u toku radnog vremena, ali i to da ih uz simboličnu doplatu konzumirate u Deliju57.

Meni – Koncept hrane

Meni je sveden i vrlo pažljivo urađen kako bi zadovoljio različite ukuse sve zahtevnije i probirljivije beogradske klijentele. Bagelsi ili americke palačinke za doručak, pileća salata sa avokadom i tikvicama, kao i philly cheese sendvič preporučeni su za ručak. Burger od jagnjetine ili špagete sa ćufticama primamljiva su opcija za ranu večeru. Za dezert – tu je čokoladni brownie.

 

Enterijer

Prostor koji je zaista mali, iskorišćen je gotovo idealno. Sve je prilagođeno visini šanka, tako da su sva sedenja visoka. Meni je istaknut na zidu i upotpunjen cenama pića u radnji. Lokal je svetao, bez bašte i sa direktnim izlaskom na ulicu, i već na prvi pogled odaje utisak privlačnog i prijatnog mesta. Zbog veličine samog prostora nije bilo mesta za preteranu igru sa enterijerom ali je upravo to nadomešćeno odlično postavljenim centralnim stolom i šankovima.

Ko su gosti Delia57

Budući da je u centru Savamale, Deli57 je menijem i ponudom uspeo da napavi balans između mesta gde se samo jede na brzinu i gde se uživa u hrani i piću. Odličan meni sa jednostavnim a zanimljivim jelima je prilagođen poslovnim ljudima kojih je u kraju sve više, ali i osobama koje se spremaju za izlazak. Vikendom je u lokalu dosta stranaca budući da je ovakav koncept u svetu veoma popularan.

View this post on Instagram

Locals

A post shared by EXPRESS delivery (@dorcol_delivery) on

Preporuka je neizostavno bagel sa slaninom, sirom i jajetom, pileća salata sa avokadom, tikvicama i miksom zelenih salata, ali i Deli57 Burger uz naravno neko kraft pivo ili kapućino.

Deli57
Karađorđeva 57
011 4080419
Radno vreme ponedeljak – četvrtak / 08h – 00h.
petak – subota / 08h – 01:30h
nedelja / uskoro

FB page
Instagram

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: