Da li imate preko 18 godina?

Novogodišnje aplikacije za 2016.

Novogodišnji vašar i na vašem telefonu

Znate kako se pred Novu godinu odjednom pojavi more prazničnog kiča u vidu raznih svetlucavih ukrasa, šarenih lampica, girlandi i efekata sa prepoznatljivim, već viđenim motivima. E pa isto je i sa aplikacijama. S obzirom na to da je novogodišnja euforija prolaznog karaktera, a funkcija joj i nije toliko upotrebna, koliko da podstakne praznični duh, podrazumeva se da je kvantitet odneo pobedu nad kvalitetom. Ovo su samo neke od novogodišnjih aplikacija a vi čik odolite pa nemojte odenuti svoj telefon u novo praznično ruho.

Novogodišnja pirotehnika / Fireworks Bang New Year

unnamed

Vratite se u detinjstvo, mladost, setite se dobrih starih petardi… Bacite neku, prepadnite svoje prijatelje, roditelje, pa i devojku ili ženu, ili svog psa, ako baš ne možete da odolite. Ova aplikacija pruža vam mogućnost da bacate petarde, a da ne raznesete sopstvene prste, progorite nekome jaknu, ili, ne daj Bože, osakatite nekog ni krivog ni dužnog prolaznika. Jednostavno, odaberite vrstu petarde koju želite, podesite tajmer na 5,15 ili 30 sekundi, i na displeju posmatrajte kako fitilj vaše petarde dogoreva… Nakon eksplozije, tj. zvuka eksplozije, što je i suština ove aplikacije, ostaje vam samo još da uživate u strahu koji ste posejali; kod kuće, na ulici ili bilo kuda, s obzirom na to da vam internet konekcija nije neophodna. Aplikacija dodatno nudi i vatromet, kao i ostalu pirotehniku.

Novogodišnje melodije za mobilne telefone – New Year Songs Ringtones

Aplikacija je namenjena osobama koje jedva čekaju Novu godinu, ili se bar trude da im svaki dan bude Nova godina. Ukoliko ste ljubitelj novogodišnjeg duha, ova kolekcija najpopularnijih novogodišnjih melodija je prava stvar za vas. Još ako imate i decu (a svi znamo da su deca ljubitelji kako pesmica, tako i mobilnih telefona)… pa vama će svaki dan biti Nova godina! Мoći ćete da pevate i prizivate Deda Мraza danju, noću! Još imate i mogućnost da odaberete i zapamtite favorite. Osim kao melodiju, ove novogodišnje melodije možete postaviti i kao zvuk SMS poruka, notifikacija, zvuk nekog konkretnog kontakta iz imenika ili kao alarm, a možete ih i šerovati putem Fejsbuka ili Tvitera.

New Years Countdown to 2016 – Odbrojavanje

Već sad postavite odbrojavanje do Nove godine i to uradite sa stilom, sa puno varnica, šarenih detalja i vatrometom! Aplikacija se može podešavati kako vama odgovara. Iako je funkcija da pokaže koliko vremena nas deli od najluđe noći, ona je mnogo više od toga. Detalji na ekranu će vas ostaviti bez daha. Uz aplikaciju dolazi mnogo tema i boja koje možete izabrati za pozadinu i menjati perspektivu kamere koja fokusira detalje na ekranu. Praktično, možete sami organizovati kako će izgledati, koje praznične momente i detalje naglašavate. Displej prosto pršti od iskri, prskalica i novogodišnjih motiva!

Novogodišnji i božićni ramovi za slike / Christmas And New Year Frames

85ffbcb5348e1daf25017eabcc9a07bb_screen_1024x640

U samo nekoliko klikova napravite sopstvene novogodišnje čestitke, ili jednostavno sačuvajte sećanje na novogodišnje praznike na malo interesantniji način. Ova, za upotrebu jednostavna, aplikacija nudi vam lepo osmišljene “ramove”, scenografije i pozadine u koje možete uklopiti svoje slike, a tematika može biti slavljenička, ljubavna, dečija… Tako uramljene slike mozete sačuvati, slati mejlom ili šerovati putem društvenih mreža, a takođe, možete ih pripremiti za štampu i zatim slati porodici i prijateljima kao prave novogodišnje čestitke. Vi koji volite da se igrate, imate i opciju Fun camera. Istražite je i zabavite se!

Novogodišnje foto montaže – New Year Photo Montage

unnamed

Želite da za Novu godinu budete nečiji Deda Mraz? Sneško Belić? Irvas, možda? Još jedna od aplikacija za igranje sa fotografijama. Dakle, znate već. Izaberete dizajn željene foto montaže, uzmete sliku iz galerije i jednostavno je umetnete po principu  „put your face in a hole”. Jeste, smešno je. Vaše lice će se, nakon što ga “stavite u rupu“, naći u glamuroznim toaletama, urnebesnim kostimima, nosiće šešire, naočare, brkove, šminku, perje… ma, koje god dodatke vi rešite da mu nalepite. Takođe, na raspolaganju vam je i opcija umetanja više lica, tako da možete da uključite i društvo. Neka vaša lica, recimo, postanu ukrasi na novogodišnjoj jelki… I kako ne biste bili jedini koji se ovim montažama smeju, naravno da je predviđena mogućnost šerovanja.

Dakle, ponuda je velika, pa stoga ne sumnjamo da ćete uz malo strpljenja odabrati efekte koji će učiniti da vaš telefon i vaše raspoloženje zasijaju punim novogodišnjim sjajem! Sa novim aplikacijama vidimo se u novoj 2016. godini, neka vam je srećna i berićetna!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: