Da li imate preko 18 godina?

Stil Anastasije Kanazarević

U ovonedeljnoj Paleti predstavljamo Anastasiju, kojoj je najdraži komad odeće majica sa printom Marilyn Monroe.

U ovonedeljnoj paleti predstavljamo Anastasiju, i način na koji  doživljava i proživljava pojam stila.

Čime se baviš?

Studiram arhitekturu. Pored toga se, ceo život, intenzivno bavim plesom. Osnove plesa sam stekla u savremenom baletu, a trenutno igram reggaeton, dancehall, jazz funk i još neke srodne stilove. Skoro sam počela da drzim časove istih, pravim koreografije u saradnji sa drugim plesačima i učestvujem na raznim plesnim projektima.

IMG_8387

Gde odeš kada hoćeš da se odmoriš ili zabaviš?

Mislim da imam isti odgovor na oba pitanja. To su festivali, putovanja, studentske radionice u inostranstvu i slično. Tada se izmestim iz realnosti, obaveza, problema i potpuno se resetujem. Volim da sam među ljudima i sklapam nova poznanstva.

Gde kupuješ doručak?

Uglavnom se trudim da jedem kod kuće. Najčešće je to neki zdrav doručak, musli koji sama pravim ili jak proteinski doručak.

Omiljeni kafić/spot u gradu?

Ima mnogo kafića koje volim, neke zbog prijatnog osoblja, neke zbog enterijera, neke zbog dobre kafe. Iz komšiluka bih mogla da izdvojim Dali u Hilandarskoj, a od kafića sa baštom Ljutić i Idiot, koji gleda na Botaničku baštu.

Film koji si poslednji pogledala je …?

Truman Show.

Film kom se uvek vraćaš?

Nikad nisam umela da izdvojim jedan film iz mora dobrih. Toliko ima različitih da ne mogu da ih uporedim. Ali kad sam naišla na Closer postao mi je mnogo drag. Ne umem da objasnim zašto.

Album (ili pesma) kom se uvek vraćaš?

Coldplay – Fix You.

IMG_8393

Sajt koji posećuješ svaki dan?

Pored aktuelnih društvenih mreža, u poslednje vreme Clubber i naravno zbog fakulteta idem redovno na njihov sajt. Ah i da ne zaboravim Cucirca, pošto sam zavisnik od serija.

Koji je najdraži komad odeće koji imaš?

Mamina crna majica sa printom Marilyn Monroe.

Koji je najstariji komad odeće koji imaš?

Tatin krem beli pulover iz mlađih dana.

Da li postoji nešto što te inspiriše kada je odeća u pitanju?

Iskreno, ne razmišljam mnogo o tome kako ću da se obučem. Jednostavno u zavisnosti od dana i raspoloženja privuku me određene stvari, tad se u njima osećam samouvereno, a često i udobno. Sigurno da utiču razni modni sajtovi i časopisi, ali ples i arhitektura takođe polusvesno podstiču neke ideje.

IMG_8434

Koja boja dominira tvojim ormanom?

Mogu da kažem da se broj crnih komada odeće povećao u mom ormaru u poslednje vreme, ali volim sve boje, ne ograničavam se.

Šta nikad ne bi obukla?

Ne volim da kažem nikad, jer uglavnom se desi da baš posle izgovorene reči uradim upravo suprotno. Ali moj trenutni stav je da nikad ne bih obukla donji veš preko majice. Pa videćemo sad šta će da bude.

IMG_8419

Šta si poslednje kupila od odeće?

Duboke slim crne farmerke.

 • Naočare

  24 Colours

 • Top

  Zara

 • Sat

  Milano

 • Šorts

  Zara

 • Torba

  tetkina

 • Čizme

  H&M

 • Ogrlice

  Stradivarius

 • Kardigan

  Zara

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: