Da li imate preko 18 godina?

Priprema za putovanje – Travel Kit

Putovanje je ipak nešto o čemu valja dobro razmisliti.

1
2

Odlazak na letovanje se približava, valja se pripremiti i informisati na vreme. Dok vi razmišljate gde da odete, ovo bi bio naš mali doprinos- pomoć da tamo stignete što bezbolnije i komotnije. Putovanje je ipak nešto o čemu valja dobro razmisliti.

woollip_x5

WOOLLIP jastuk, pomoć na putu

Svaki odlazak na odmor ume da postavi nekoliko pitanja pre realizacije samog puta, pitanje pripreme i pitanje kako stići do željene destinacije. Kako stići, razume se, predstavlja najveći problem i uzima najveći danak. Jeste, otići kolima je najkomotnije, svoj si gazda, ali šta je sa svim onim koji ne voze ili neće autom na put? Ili ako planirate negde dalje, avionom? U tom slučaju, bus ili avion, muke su jednako nepodnošljive. Nema mesta, drema vam se, glava pada… neretko se probudite naslonjeni na rame finog gospodina do vas. Još gore, gospodin se probudi kod vas na ramenu??!!!

tumblr_inline_o4xgwnjMdM1ra7u74_540

WOOLLIP jastuk je zgodna stvarčica izmišljena baš za ove muke. To je na prvi pogled malo čudna naprava, izgleda kao spasilački prsluk za hobite. Međutim, radi se o vrlo ozbiljnom izumu iza koga stoji ozbiljno istraživanje i rad. To je frontalni jastuk, dizajniran da bude u potpunosti ergonomski-praktičan. On je tako osmišljen da kada se postavi ispred vas, u potpunosti pridržava glavu i gornji deo tela i time vas apsolutno lišava svih nelagodnosti i bolova. Postoji nekoliko mogućnosti za spavanje, a može se koristiti i kao najobičniji jastuk. Prednost WOOLLIPa je u dizajnu, predviđen je i za glavu, ramena, čak i za ruke koje u tim situacijama nikako ne znamo gde da stavimo. Jednostavno ga postavite ispred sedišta i uronite u san sa glavom napred, možete nasloniti glavu sa strane na jastuk, možete i zaspati sa bradom napred- na stil spavanja se u ovom slučaju zaista ne obraća pažnja.

WOOLLIP jastuk se nosi u torbi, nešto je veći od mobilnog telefona, a i težina je tu negde. Ono što treba istaći pored dizajna jeste i neverovatna lakoća upoterbe. Raspakujete, naduvate za samo 5 sekundi i uz pomoć velikog ventila izduvate za jedva dve sekunde. Zbogom glava gore, glava ne kolenima, prozor na licu, bolovi u vratu i leđima… WOOLLIP je konačno tu.

Mojoe

636a4bef216786046385dae57d4f3f25_original

Ako ste na putu i ljubitelj ste kafe, a ne volite da čekate u redu na pumpama ili odmorištima, možda bi trebalo da razmislite o ovom gadget-u. Volite kafu i ne želite da pravite kompromise, želite svoju dozu uživanja bilo da ste u kolima ili kampu, na putu ili u krevetu, u dvorištu ili šetnji? Mojoe je osmišljen da udovolji svima.

Mojoe je mali portabl aparat za kuvanje kafe. Funkcioniše kao i svi ostali, jedino što vam on pruža svu autonomiju kretanja, ne zavisite od izvora električne energije, birate društvo koje vam odgovara. Napunite ga vodom, sipate kafu po želji, stisnete dugme i Mojoe vam kuva omiljeni topli napitak. Dizajniran je kako za aktivne ljude koji su u pokretu i ne žele da žrtvuju svoje vreme čekajući u redu, tako i za kampere, ribolovce i sve one koji provode puno vremena van kuće ili civilizacije.

Mojoe u sebi sadrži dve odvojene posude, za kafu i vodu i tako ostaje sve dok ne stisnete dugme na uređaju. Ubrzo zatim grejač zagreva vodu do 200 stepeni koja isparavanjem generiše dovoljno pritiska da voda prođe kroz rezervoar sa kafom. Sistem funkcioniše kao kod pravog espresso aparata, kvalitet kafe zaista odgovara svim standardima pravog aparata za kafu. Ima puno sličnih uređaja na tržištu, međutim, problem je ili u kvalitetu kafe koju prave ili u mobilnosti koju pružaju. Sa Mojoe kafom, nema greške.

0b51c3dd76a6d07ae166a3d710d8ec33_original

Mojoe dolazi sa internom baterijom koja se puni preko USB priključka, postoji i auto punjač za dopunjavanje baterije kada ste na putu. Može se nositi u rancu na leđima, stajati u kolima pored menjača, može se nositi u putnoj torbi. Prilagođava se vama. Nema potrebe da se ustaje rano i kafa kuva pred polazak, ona će se od sada pokoravati vama.

Lajkuj:

Komentari:

  1. jelena says:

    gde moze sa se nabavi taj jaatuk

    1. Zivorad Andjelkovic says:

      u Mladenovcu, radnja se zove ”Sportissimo”, ulica Rade Radodajke 43/22, drugi sprat

Ostavite komentar:

Slični članci: