Da li imate preko 18 godina?

Stil Đurđe Krivokapić

Paleta

Autor: Fotograf: Marija Strajnić

“Jednostavni i dobri krojevi, jednobojne stvari u neutralnim bojama, i poneki statement piece”

“Trenutno sam u Beogradu, u tranziciji izmedju Meksiko Sitija, gde sam se bavila tržišnim consultingom 2 godine, i Ermosilja (Hermosillo) na severu Meksika, gde ne znam čime ću se baviti. Moja struka (koju volim) je društvena antropologija, pa to može da se primeni na svašta, a ja bih volela da je primenim na hranu – istraživanje hrane, pravljenje hrane, pisanje o hrani… Za sada su to sve ideje u nastajanju.”

d3

 

d6

d7

“Najviše me ispunjavaju putovanja i planiranje ponovne selidbe na novo mesto, viđanje sa ljudima koje jako retko viđam poslednjih godina od kada nisam ovde, i kuvanje.
Što se odeće tiče uglavnom ne znam šta da obučem i moje rešenje za to su dobri crni komadi. Jednostavni i dobri krojevi, jednobojne stvari u neutralnim bojama, poneki statement piece i to je to.”

Kupujem odeću gde stignem, a u modi trenutno me ništa ne nervira. Zanimljivo mi je da posmatram sve ljude, uključujući i ono što oblače i kako prate/prave modne trendove.

Ono što mi najviše prija je kada se zbog nekog trenda radnje napune stvarima koje se i meni sviđaju, i onda mnogo lakše nađem nešto što bih i ja obukla.

IMG_3519

RanacDunja Sabljić
Čizme – Shoestar
Kaput, šorts/suknja, majca – Zara

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: