Da li imate preko 18 godina?

Paleta: Ana Vuković

Sa mladom bebom o Jeleni Karleuši, pažljivosti, prvom nastupu i zahvalnosti. Tune in!

Kako si? Šta ima?

Heeeej, hej, hej! Evo vrištim, čekam da mi pokažete fotografije jer sam preuzbudjena u vezi sa ovim! <3 Je l’ čudno da ja tebe pitam kako si TI nazad?

Ok this is weird?! Dobro sam :) Kako izgleda jedan tvoj običan dan?

Jao, pa zavisi gde sam. Ako sam u Subotici onda spavam do 12 i tuširam se 50 puta na dan u vreloj vodi jer mi je dosadno i zima je, a ako sam u Beogradu svakog dana jurim negde i radim nešto i onda ispadne sve sem jednog običnog dana.

Nedavno si nastupila na FAM-u u Drugstore-u. To je ujedno i tvoj prvi nastup. Utisci?

Uh, nisam stigla na tonsku probu to mi je prva greška… Sve što ću da kazem.. Hahahah, ne ali bilo je odlično, pozdrav za FAM i Radeta i Anju, bilo je prelepo i svi su mi pokazali toliko ljubavi, i iako je bilo malo neprijatno izgurali smo i mnogo mi je drago da mi je baš tu bio prvi nastup. Stvarno, stvarno predobro i presrećna sam.

Imala si i zanimljiv stajling. Koliko razdvajaš mlada beba stil od ličnog stila? Ima li razlike i u čemu?

Ja sam pre imala neku crtu gde sam mislila da ja nisam mlada beba, mislim, teško je da objasnim malo. U suštini, ljudi me upoznaju i onda ide ono klasično ’”mislio/la sam da si _____” i onda oni kažu šta su mislili kakva sam osoba ustvari. Ja sam inače Ana, mlada beba je Ana. Mi smo jedna ista osoba, mislim, ja jesam mlada beba. Mlada beba nije moj split personality nego je to samo jedan ogranak mene. Kad se obučem kao beskućnik i dalje sam mlada beba koliko i u štiklama i sa karikama. Mislim da nema razlike. <3

Princeza ili bad bitch?

OBA.

Koja ti je tvoja omiljena pesma?

Hmm, verovatno uh na na na, ja i Mirda smo baš uzivali dok smo pravili tu pesmu, preslušala sam je jedno milion puta, obično su mi omiljene te moje pesme koje se baš ne slušaju i koje su snimljene na užasnoj opremi jer ih snimam u tim momentima gde sam najiskrenija. Volim takvu muziku i volim kada uspem da iznesem nešto što ću ja da slušam i znam tačno šta je pozadina teksta.

A koja omiljena linija/rima?

Uh, to ne mogu da odlučim ☹

Da li si stvarno napisala pesmu o Lui Vi kaišu sa sedam godina? 

Hahah – sad si me zbunio na trenutak, kao ko ti je to rekao? Gde si ovo čuo? Neee, nisam napisala to kad sam imala sedam godina nego me je pesma iz nekog razloga podsećala na prvi osnovne, kao nekako mi je nostalgična i onda je verovatno tada sudbinski nastala, otkud znam.

Ko ti kucka bitove?

Mirda mi je radio skoro sve bitove, sada radim sa Mistijem na projektu pa je on sad chef.

Šuška se po Instagramu o nekom EP-ju. Kada možemo da ga očekujemo i možeš li nam reći nešto o tome?

Misti i ja radimo na EP-ju trenutno, trebalo bi da izađe do kraja godine, zavisi od okolnosti, svakako radimo vredno.

Sa kim bi volela da uradiš pesmu?

Sa Jelenom Karleušom. Tačka.

Wonta ili dreama?

Wonta naravno, bez uvrede. </3

Šta si poslednje kupila od krpica?

Uh, nisam kupovala ništa od odeće u zadnje vreme jer me je smorio bas fast fashion sve mi izgleda isto i dosadno, nego kupila sam sestri ono iz Body Shop-a za esencijalna ulja i sad palimo to stalno i stavljamo razne mirise, uzivamo. Iskreno najbolja investicija, topla preporuka.

Subotica ili BG?

Ovo je preteško pitanje jer volim oba, Subotica mi je bukvalno za odmaranje i porodicu a Beograd mi je za /život/. Kad sam se doselila u BG jako mi je bilo teško u početku, imala sam period gde sam prezirala grad, sad počinjem da ga volim i uhvatim sebe nekad kako mi malo nedostaje. <3

Sa kojom poznatom ličnosti bi popila piće?

Ovde će Jelena Karleuša da bude running line kako ja vidim.

Pesma koja ti se poslednjih dana vrti po glavi/telefonu?

Slušam QUARANTINE CLEAN od tagare i gane, volim kad me pesma udari da vozi i da mi je tekst trenutan headspace tako da ne mogu da prestanem da slušam.

Omiljeno putovanje?

Kad sam bila mala i prvi put išla u Ukrajinu kod babe i dede. Mnogo sam volela dedu, videla sam ga samo dva puta u životu tako da mi je to definitivno omiljeno putovanje. Love u deda, RIP.

Imaš li porok? Koji?

Ne znam je l’ se to računa kao porok, ali imam ogromne trust issues i ne dozvoljavam nikome da me zna /zna/ sem porodice jer sam love addict i umrla bih za voljenu osobu hahahah.

Osobina koju ceniš kod drugih?

Pažljivost, svako može da bude iskren, jako je lako izgovoriti šta god ti je na umu. Biti pažljiv, to ne možeš da lažiraš.

Šta ti okupira misli ovih dana?

Ovih dana sam zahvalna na svemu što mi je Bog dao.

Koliko voliš svoje fanove?

Ne gledam na sebe kao da imam fanove, ali svakako volim svaku osobu koja mene oseti ili razume jer mora da smo onda na neki način slični.

Nešto za kraj? Mema, smešni klip ili tako nešto?

ONAJ <3

 • Farmerke

  Bershka

 • Patike

  Nike AF 1s

 • Bunda

  Bershka

 • Rolka

  H&M

 • Sat

  Pandora

 • Torba

  Pretty Little Things

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: