Da li imate preko 18 godina?

Venecija i dalje postavlja standarde

Venecija je fudbalski klub koji trasira trendove. Njene dresovi i odevne predmete kupuju mnogi širom sveta.

Autor:

Venecija će i naredne sezone igrati Seriju B, ali ovaj italijanski klub i dalje postavlja standarde kada govorimo o dresovima i klupskoj opremi. Pred novu sezonu su predstavili dres za zagrevanje koji je uradio minhenski studio Bureau Borsche, koji je leta 2022. uradio rebrending kluba.

Novu Kappinu majicu za zagrevanje odlikuje klasičan dizajn koji nam možda i nagoveštava kako će izgledati Venecijin dres za sezonu 2023/24. Na pruge je u bojama ovog italijanskog kluba – crnoj, narandžastoj i zelenoj. Logotipi su aplicirani u beloj boji.

„Naš grad, naši ljudi, naš dres. Naša majica za zagrevanje je omaž kluba duši grada, inspirisana njegovim ljudima“, poručuju iz kluba.

Britanski fotograf Sem Greg je snimio lokalne ribare, brodograditelje, zanatlije, trgovce, decu koja igraju fudbal za potrebe ove kamanje koja je zapravo priznanje navijačima ovog kluba koji se ne može pohvatili uspesima tokom svog postojanja.

„Kolekcija 2023/24 je pokrenuta u zaista simboličnom trenutku, jer predstavlja naš grad, naše igrače i pre svega naše navijače širom sveta“, objasnio je Dankan Niderauer, predsednik FK Venecija. „Imamo veoma jasan identitet, a nova kolekcija želi da podvuče našu posvećenost i našu misiju. Posebnu pažnju pridajemo sportskoj izvrsnosti, venecijanskoj kulturi i društvenoj odgovornosti. Nadamo se da ćemo videti ljubitelje kluba kako ponosno nose novu kolekciju kako u Veneciji tako i širom sveta.”

Dostupan je od 6. jula po ceni od 80 evra. Footy Headline primećuje da je cena Venecijinog dresa za zagrevanje tako prestigla Adidas i Nike koji ih za klubove koje oblače naplaćuju 70 evra. Ali dobar dizajn mora imati i dobru cenu. I nema sumnje da će ovaj komad vrlo brzo biti rasprodat.

Sada čekamo da vidimo kako će izgledati prva, druga i treća garnitura dresova ovog kluba!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: