Da li imate preko 18 godina?

Povratak Snupa, Pretty Girls i #VoteWaka

Bubble Gum Music Flash

Prethodne dve nedelje u pop muzici nisu bile naročito uzbudljive, ali je izašlo dosta zanimljivih singlova, odnosno spotova, a tu je i novi kandidat za naredne predsedničke izbore u Sjedinjenim državama, niko drugi nego Waka Flocka Flame.

#VoteWaka

Nećak Guči Mejna i jedan od najvećih zvezda trepa Waka Flocka Flame je počeo svoju kampanju kao kandidat za predstojeće izbore za predsednika SAD, i mrtav je ozbiljan.

 

Pretty Girls

Igi Azelija i Britni Spirs su se udružile da izbace novi singl, odnosno spot , koji sa nestrpljenjem očekujem od kad su se pojavile prve fotke sa snimanja. Cela priča deluje kao neka idealna saradnja dve velike zvezde i u tom smislu svi očekujemo jedan zarazan letnji hit.

rsz_2britnei_txt

 

Dawg is back

Posle vrlo interesantne rastafarijanske avanture pod imenom Snoop Lion, Snoop Dogg se vratio sa odličnim novim spotom koji predstavlja omaž Blaxploitation filmova sedamdesetih godina sa Snupom u glavnoj ulozi. Ova fanki soul traka je drugi singl za njegov novi album „BUSH“ najavljen za 17. Maj.

 

Nostalgija za synthpop-om osamdesetih

Brendon Flavers je izbacio promo spot za svoj drugi solo album „The Desired Effect“. Nisam fan ni njegovog matičnog benda, te sam skeptičan i prema njemu kao solo autoru, ali ovo deluje kao zabavna dens retro 80’s traka.

 

Midas Touch

Procureo je demo koji bi mogao da izađe na predstojećem albumu Kanje Vesta „So Help Me God“ koji nema potvrđen datum objavljivanja. Ovog puta to je saradnja sa Vik Mensom. Šuška se da bi ovo mogao da bude i singl za Rijanin novi album.

 

SOMETIMES

Njujorški reper Heems (ex Das Racist) je izbacio prvi spot sa odličnog „EAT, PRAY, THUG“ albuma o kome sam već pisao.

 

Trep kidalica

Trep sve jače i jače zahvata region. Ova stvar je rađena u produkciji OneMusicBeatz-a, a predstavlja saradnju srpskih repera i dijaspore koju ovde predstavlja Nuno. Meni je doduše ovde najzanimljivija pojava novog ženskog MC, odnosno Srne Milijić, koja pored svog versa peva i hook.

 

THE COZART

Chief Keef je izbacio prvi spot za svoj fantastičan tejp „Sorry For The Weight“. Pored toga, najavio je svoj prvi studijski album, od Interscope debija „Finally Rich“ iz 2012., pod imenom „The Cozart“.

 

Instant harizma

Popularni niški reper Furio Đunta i Mali Mire su izbacili prvi promo spot za svoj tejp koji su izdali krajem prošle godine za Bassivity.

 

Dejvid Geta na vrhu Bilbord Dens/Elektro liste singlova

Na traci „Hey Mama“ legendarni producent Dejvid Geta je uspeo da prvi put osvoji vrh Bilbord lestvice uz pomoće Niki Minaž i Afrojack-a, kojima je ovo takođe prvi poduhvat te vrste.

 

Srpske gitare

Dva najsvežija beogradska benda koja su podigla značajan hajp u poslednjih godinu dana, i pritom još jednom pokazala koliko je internet dobar saveznik ako ga koristite na pravi način, su izbacili nove spotove, oba u svrhu promocije novih albuma. Dok je grupa Ti izbacila prvi singl za svoj novi album „Život u dvoje“, Artan Lili nastavlja da nas začikava izbacujući pesmu po pesmu sa svog, još uvek u celosti neobjavljenog albuma.

 

Born In The Echoes

Chemical Brothers su izbacili prvi singl koji najavljuje album „Born In The Echoes koji je najavljen za 17. Jul.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: