Da li imate preko 18 godina?

Foto štafeta #18 – Ušteđeno vreme Jelene Nikolić

Četvrta štafeta trećeg ciklusa pripala je Jeleni Nikolić koja nam je dala priliku da zavirimo u jednu beogradsku svakodnevicu.

3
0

Foto štafeta je rubrika Before After portala u kojoj predstavljamo fotografe iz regiona i njihove foto knjige/serije fotografija. Svaki od fotografa prikazuje jedan svoj projekat, odgovora na niz od 8 istih pitanja i predaje štafetu sledećoj osobi po svom izboru. Ideja je da se predstavi fotografska scena regiona, pa i šire, kroz stvaralačku i kolegijalnu prizmu. Svaka osma štafeta je početak novog ciklusa pri kom prekidamo loop i dodeljujemo je nekom novom. Četvrta štafeta trećeg foto ciklusa prešla je od Luke Knežević-Strike u ruke Jelene Nikolić.

Ko si ti?

Jelena.

Autoportret Jelene Nikolić

Šta je na fotografijama koje vidimo?

Svakodnevica.

Gde je ova serija fotografija nastala?

U Beogradu.

Kada se to dešavalo?

U proteklih godinu i po dana, recimo.

Na Lukino pitanje iz prošle štafete: “Kad ćeš napraviti fotografsku izložbu svojih fotografskih radova?” Jelena je rekla: “Galerijsku, nemam pojma. A izlažem na skrol na instagramu od 19. aprila 2014.”

Čime si fotografisala?

iPhone SE.

Zašto si odlučila to da fotografišeš?

Nije to baš bila odluka, više želja koja je dobila instinktivni karater.

Koja ideja stoji iza ovog projekta?

Ideja je sam naziv ovog skupa fotografija.

Kako si zadovoljna ishodom?

Iskreno, uživam u svojim fotografijama, tako da sam prilično zadovoljna.

Sve fotografije iz ovog posta su vlasništvo Jelene Nikolić. Nadjite Jelenu na Instagramu ovde. Kome je Jelena predala štafetu pogledajte na istom mestu za dve nedelje!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: