Da li imate preko 18 godina?

Upoznajte Natašu Pejašinović

Autor:

Nataša je devojka koja obožava putovanja i fotografiju. Zbog toga joj je život bez telefona nezamisliv. On joj je produžena ruka zbog čega je Samsung Galaxy Z Flip4 uvek pored nje kako bi zabeležila sve trenutke u životu koji su joj važni. Upoznajte ovu mladu i ambicioznu devojku.

Za one koji te ne poznaju, ko je zapravo Nataša Pejašinović. Kako si ušla u svet influensera?

Nataša Pejašinović je dvadesetčetvorogodišnja studentkinja iz Beograda koja je u svet influensa ušla sasvim slučajno. Oduvek sam volela da se slikam i objavljivala fotke na mreže “za svoju dušu” . Kad sam obnovila prvu godinu na fakultetu imala sam dosta vremena i posvetila sam se kreiranju sadržaja. Brendovima se tada dopao moj profil i počele su da pristižu prve ponude za saradnju.

Studiraš Medicinski fakultet u Beogradu. Kakve su ti ambicije na tom polju?

Da, nedavno sam upisala petu godinu i polako počinje da se nazire kraj osnovnim studijama. Planiram da upišem specijalističke studije, ali da budem iskrena još uvek se nisam definitivno odlučila koja će grana medicine biti u pitanju.

Dosta putuješ, tvoj Instagram je prepun fotografija sa različitih lokacija. Koja si omiljena mesta koja si posetila u svetu i šta bi još volela da vidiš?

Da, zaljubljenik sam u putovanja i teško mi je da odgovorim na ovo pitanje 😄. Kao Top 5 izdvojila bih Sejšele, Koh Samui na Tajlandu, Grand Kanjon u Nevadi, Porto i Korčulu. Definitivno ne volim zimu 😄.

A u planu mi je da u februaru odem na Kubu i nadam se do kraja naredne godine jednoj turi po Južnoj Americi.

Koje su ti omiljene destinacije u Srbiji?

Beograd. Možda sam pristrasna ali za mene je Beograd najlepši grad na svetu. Potom Novi Sad i Subotica. Ne smem da izostavim Valjevo, naročito u periodu Tešnjarskih večeri kad je grad prepun mladog sveta.

Da li voliš da fotografišeš i koliko ti je dobra kamera važna da zabeležiš neke trenutke sa putovanja, odmora, druženja?

Volim i da se fotografišem i da fotografišem tako da mi je dobra kamera veoma važna. Ne samo da bih sačuvala uspomene sa putovanja i druženja već i zbog posla kojim se bavim. Mi influenseri bez dobre kamere ne idemo nigde 😁.

Koliko ti telefon olakšava svakodnevnu komunikaciju i posao/ studije?

Screen time mi nikad nije ispod 4/5h i mislim da to sve govori . Telefon je postao prirodni produžetak moje ruke 😅. Šalu na stranu, stvarno mi je nezamisliv život bez telefona. Internet je nepresušan izvor informacija iz svih oblasti i olakšava istraživanje, saznavanje, edukaciju.

Šta su obevezne stvari koje se nalaze u tvojoj torbi kada izađeš iz stana?

Telefon, card holder, ključevi, parfem i olovka za usta.

Kako zamišljaš idealan dan u Beogradu?

Temperatura 25 stepeni, vikend je i nema gužve u saobraćaju. Šetnja ili ručak pored reke i veče u Skadarliji uz tamburicu.

Ko je najviše uticao na tvoj stil? 

Kad ne znam šta da obučem za neku priliku udjem na društvene mreže i tražim inspiraciju i ideje. Olivia Culpo je profil na koji najviše puta kliknem 😁.

Tvoje preporuke devojkama – kakav stil treba negovati ove jeseni i zime?

Mislim da su trenutno must have komadi oversized kaputi i blejzeri, mom i cargo teksas farmerke, espadrile i dobre martinke.

Kakav stil oblačenja lično najviše preferiraš?

Kežual. Lepo, a udobno.

Šta misliš da te izdavaja u odnosu na druge influensere?

Verovatno u odnosu na većinu to što infuensing nije moje primarno zanimanje i što balansiram između marketinga i medicine, dve nimalo srodne oblasti.

Tvoja omiljena pesma, serija, film, knjiga?

Imam mnoogo omiljenih pesama, ali hajde da kažem da se najviše obradujem kad krenu Abba ili Frank Sinatra na radiju. A od domaćih volim sve Čoline, Bregine i pesme grupe Magazin. Serije retko kad gledam, poslednja koja je na mene ostavila utisak je bila Prison Break (davno beše). Filmovi Erin Brockovich i The Shawshank Redemption. Knjiga Lusinda Rajli, serijal Sedam sestara.

Kako vidiš sebe za pet godina?

Ne volim da pričam o budućnosti i kada planiram mnogo unapred obavezno nešto pođe po zlu. Tako da se nadam samo da ću biti zdrava, voljena i srećna. To je i više nego dovoljno.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: