Da li imate preko 18 godina?

38. Fashion Week u Beogradu

Beogradska nedelja mode, u organizaciji Modnog studija Click, počinje danas, 3. novembra i traje do 10. novembra

Na ovogodišnjem programu 38. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a, očekuju vas brojne revije domaćih dizajnera i brendova, kao i umetnički programi poput Modnih vinjeta, izložbi fotografija, modnih detalja…

Ova nedelja mode svečano će biti otvorena revijom “Žene heroji” u hotelu Crowne Plaza, i posvećena je ženama obolelim od raka dojke na kojoj će se predstaviti dizajneri udruženja BFW DESIGN COLLECTIVE, gde će 25 članova kolektiva prikazati svoje modele.

12200459_10156228834245243_707112649_n

U sredu, 4. novembra, imaćete priliku da vidite Modne vinjete u galeriji Štab, a 5. novembra će, na istom mestu biti prikazana autorska izložba modnog fotografa Marka Sovilja, gde će biti izložene fotografije koje je radio u proteklom periodu, i to ličnosti kao što su Kim Kardashian, Boy George, David Guetta i Brooke Shields. U nedelju se program nastavlja u hotelu Crowne Plaza, i očekuju nas tri revije: Ana Ljubinković u organizaciji Avona, Textil Užice koji predstavlja Sonju Jocić (ako volite oversized forme, i sveden kolorit, obavezno pogledajte rad ove talentovane dizajnerke), MATES i Viktoriju Džimrevsku. Naposletku, taj revijski dan zatvaraju studenti završne godine Fakulteta primenjenih umetnosti.

image kampanja SAVE THE DATE (2)

Poslednja dva dana, u Crowne Plazi izlagaće i dizajneri poput Vlade Savića, Ivane Pilje i Budislave Keković, dok će pored dizajnerke Ane Ljubinković, samostalnu reviju imati i George Styler. U pitanju je pet dizajnera koji su predstavili svoje kolekcije na londonskoj nedelji mode u septembru. Tih dana će biti upriličena i izložba odevnih komada i aksesoara u samom holu hotela.

Pored predloga koje smo izdvojili za vas, ceo program sa listom izlagača možete pronaći na sajtu.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: