Da li imate preko 18 godina?

H&M Move i Zlatan Ibrahimović zajedno pokreću svet

Autor:

H&M Move najavljuje dolazak Zlatana Ibrahimovića u svoj tim. Poznati švedski fudbaler pridružiće se brendu u proleće 2023. kako bi zajedno pokrenuli svet i demokratizovali sport.

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svetskim ligama. Iako njegova karijera traje više od 20 godina, on i dalje igra za Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Takođe, Zlatan je i otac, planinar, govori pet jezika i obožava tekvondo. On je pravi multi-pokretač.

“Često sam se u detinjstvu osećao izolovano i isključeno iz raznih aktivnosti. Devojčice i dečaci koji odrastaju poput mene trebalo bi da imaju mogućnost da nose isto što i profesionalni sportisti, a upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto verujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promenilo život”, kaže Zlatan Ibrahimović.

Kako bi na pravi način dočekala Zlatana u H&M Move tim, Jane Fonda mu je otkrila par neprocenjivih, individualnih treninga za održavanje kondicije.

S bogatim iskustvom koje je stekla u neprofitnom sektoru radeći sedam godina kao globalna menadžerka H&M fondacije, H&M Move timu pridružila se i Diana Amini.  Kao lider programa H&M Move zajednice, Diana će sa timom stručnjaka i brend pokretačima dati značajan doprinos svetskoj inicijativi fokusiranoj na saradnju sa zajednicama koje se suočavaju sa nekim od prepreka koje sprečavaju nesmetano kretanje.

“Uklanjanje svih tih prepreka je za H&M Move od presudnog značaja. Naše prve aktivnosti biće fokusirane na decu koja su sprečena da uživaju u slobodi pokreta, a zatim i na sve ostale, sve dok se svi ne pokrenemo. Srećna sam što sam deo ovog dinamičnog globalnog tima koji će raditi na novim, pozitivnim promenama”, kaže Diana Amini, lider programa zajednice H&M Move.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: