Da li imate preko 18 godina?

Predivna kolekcija radova Sema Jukilisa od novembra kao knjiga

Autor:

Prva monografija fotografa i filmskog stvaraoca Sem Jukilis (Sam Youkilis), koji živi na relaciji Njujork-Italija, biće objavljena u novembru ove godine. Ovo je idealna prilika da unapred naručite knjigu ovog stvaraoca.

Radeći instinktivno, Jukilis je, privučen univerzalnim temama ljudskog iskustva i koristeći neobični jezik kamere na telefonu, nastojao da dočara nešto duboko, antropološko, sveobuhvatno, a opet nepotpuno.

„To je zbirka radova koju sam napravio u poslednjih pet, šest godina, organizovana u oko 50 poglavlja i obuhvata skoro 600 stranica“, objavio je Jukilis.

Ističe da je imao težak zadatak da izvuče arhivu petogodišnjeg rada, smisliti kako to sve obuhvatiti i staviti u knjigu, ali je jako uzbuđen što će uskoro biti objavljena.

„Hvala mnogo svima koji su je do sada naručili, i ako planirate da nabavite knjigu, a još niste, nadam se da ćete razmisliti o naručivanju unapred, jer je to veoma važno za uspeh knjige“, naglašava fotograf.

Sve je snimljeno mobilnim telefonom. Knjigu možete poručiti ovde, a ukoliko niste do sada, sa Jukilisovim radom se možete upoznati na njegovom Instagram profilu.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: