Da li imate preko 18 godina?

Tviter ratovi, Džejms Frankova fascinacija Lanom del Rej i Juice Colucci

Bubble Gum Music Flash

Pored niza sjajnih singlova, prošlu nedelju u muzici su obeležila i različita čarkanja među zvezdama. Meek Mill je isprozivao Drejka da praktikuje ghostwriter-a, da bi onda niotkuda Action Bonson upao kao neki pomiritelj, dok su se Niki Minaž i Tejlor Svift pokačile oko nominacija za predstojeće MTV video muzičke nagrade.

Minaj/Swift Twitter war?

Niki se nedavno oglasila preko tvitera osvrćući se na nominacije za najbolji video predstojećih MTV VMA nagrada. Tejlor se tu našla u nebranom grožđu da bi onda otpratila zvezdu, ne bi li se sutradan izvinula. Celu priču i sve druge zvezde koje su se uključile u ovu raspru možete ispratiti na sajtu New York Times-a.

rsz_1rsz_1rsz_1vhdfhdgh

Meek Mill VS Drake

Meek Mill se u svojoj novostečenoj slavi, kojoj je u mnogome pored njegovog poslednjeg studijskog albuma “Dreams are Worth More Than Money” pomogla i veza sa najvećim ženskim MC-jem današnjice Niki Minaž sa kojoj je snimio sjajnu traku i video “All Eyes On You“, našao pozvanim da prozove Drejka kako mu neko drugi piše rime odnosno ghostwrite-uje. Meni je ovo potpuno nepotreban potez, naročito s obzirom da su Niki i Drejk stari prijatelji iz Cash Money-ja, tako da ne znam da li ovo da tumačim kao neki ishitren potez, ili nešto proračunato, svejedno i dalje mislim da je ceo ovaj “beef” potpuno suvišan.

God ble$$ing all the trap niggas!!!! ?

A photo posted by Meek Mill (@meekmill) on

Infatuation or fascination

To da li su Džejms Franko i Lana del Rej bili zajedno ili ne, nije zvanično potvrđeno ili opovrgnuto. Kako bilo popularna filmska zvezda je, pošto je napisala esej o mladoj Lani  “Shades of Cool” , odlučila da napiše i knjigu o njoj naslova “Flip-Side: Real And Imaginary Conversations With Lana Del Rey”.

rsz_lanafranco

Juice Colucci

Najveći srpski MC je potpisao ugovor o sponzorstvu za čuvenog italijanskog modnog dizajnera Karla Kolučija. Ovo predstavlja presedan u istoriji srpskog repa. Long live Juice Colucci!

Birdman & Weezy

Pošto je Lil Wayne početkom godine tužio Birdmana i Cash Money Records za zadržavanje prava na izdanje njegovog poslednjeg Carter albuma, Birdman je nedavno iskoristio priliku da za praktično istu sumu tuži Jay Z-jev streaming servis Tidal zbog objavljivanja Vejnovog poslednjeg tejpa “FWA”. Sa druge strane Vejn je odlučio da stane na žulj svom nekadašnjem šefu i počne da snima muziku sa Rich Homie Quan-om, još jednim odbačenim izvođačem Cash Money-a. Kruže i glasine da je Young Thug, bivši blizak prijatelj Homie Quan-a, ljubomoran na priliku ovog da snima sa Thug-ovim herojem Weezy-jem, ali who cares.

Animal Collective

Kultni Animal Collective je snimio svoj deseti studijski album u čuvenom Drop of Sun Studiju, gde su između ostalih snimali i Beach Boys.

Singlovi