Da li imate preko 18 godina?

BET nagrade, insta bizarnosti i M.I.A tizeri

Bubble Gum Music Flash

U proteklih nedelju, dve se u svetu muzičkog šou biza izdešavalo sve i svja. Od najava i novih izdanja, do nekih dragocenih insta momenata. Here it comes!

BET Awards 2k15

Još jedne Bet nagrade, posvećene prevashodno crnoj zajednici u Americi, te promovisanju uspeha američkih crnaca na polju kako muzike, filma, tako i sporta, održane su u Los Anđelesu. Kajmak su pokupile Bijonse sa tri i Niki Minaž sa dve nagrade, a naročito dirljiv je bio nastup Niki i Meek Mill-a koji su sad već neko vreme zajedno i predstavljaju jedan od napopularnijih parova u hip hopu posle Jonse i Jay Z-ja i Kimje i Kanjea.

rsz_hjgutzutzut

Shijivovitza!

Od Gaginog kratkog boravka u Srbiji nismo dobili puno. Poneki paparaco snimak i off informacije kako je ručala u određenim restoranima u BG-u ili na Tari gde joj je dečko snimao film. Videli smo i neke fotke blaženog pijanstva i zaljubljenosti na ulicama Beograda i meni je to dovoljno od Gagice za ovaj put. Budući da je kod nas boravila nekih nedelju dana logično je da je ponela i neki suvenir i ova majica je jedan od njih. Tako je domaća loza dobila još jednog fana, a Gaga je verujem stekla blagonaklonost dela plebsa koji je do sada nije mirisao.

Is this art?

Čuveni nemački fotograf Jirgen Teler je sa Kim i Kanjeom napravio bizaran (i nepotreban?) foto album u kom se najviše blamirao on sam, dok je Kanje ispozirao ispred nekog drveta, a Kim je poslao da se valja na nekom odronu (mozga?).

Kim Kardashian for @systemmagazine

A photo posted by Juergen Teller (@juergentellerpage) on

You better work bitch?!

Riri je izbacila spot za pesmu koju je besramno maznula od neke ribe za koju sam već zaboravio kako se zove, (jer takav je svet u kome živimo?!) i naravno svi su odlepili jer bože moj ovo je kao neki kratki film (Kolumbo?). Koleginica je napisala i tekst o svoj zbrci koja je ovim povodom nastala u blogerskim kvazi intelektualnim krugovima, a što se mene tiče cela priča oko ludih referenci je nategnuta, a i da nije, sam spot nije bog zna šta na idejnom planu. Bitno da ima krvi, nasilja nad belom buržoazijom i da luda Riri pali pet buksni jer ako se sećate ona je Bad Gal. Bad grrrl, very bad girrrl Riri! Very plain girl.

Skrillex got hacked!

Skrileksova zvanična fejsbuk stranica je pre par dana na 15 minuta bila hakovana i korišćena za šerovanje različitih adult sadržaja. Kratko, ali statko. #cute

rsz_tssfdgfhfh

Dodge & Burrrrrrrrrrn!

Rok super grupa čiju okosnicu čine Džek Vajt i Alison Moshart su najavili svoj prvi album posle petogodišnje pauze koji neće pratiti promotivna turneja, a koji možemo očekivati u septembru.

Started from the bottom

Drizi jeste krenuo sa dna, ali sudeći po fotki ispod sada je sve u redu.

View this post on Instagram

Novak in the cut. 🙏

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

 Missing In Action/Back In Action

Maja nas od početka godine zadirkuje spekulacijama kako bi mogla nešto da uradi ove godine, ali u poslednjih nedelju dana dala nam je niz tizere kojima najavljuje ono za šta verujemo da bi mogao da bude njen novi album. Naslov albuma bi sudeći po tizerima trebalo da bude “Matahdatha”, a prvi singl verovatno pesma “Platforms” koja je na kratko procurela nešto ranije ove godine, ali je ubrzo skinuta. Kako smo i naviknuti i ovog puta M.I.A. nam je spremila sjajne vizuale, tako da prošvrljajte malo njenim instagramom i vidite, a i poslušajte šta ima da kaže na temu novog projekta.

A photo posted by MIA (@miamatangi) on

Old 45’s

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: