Da li imate preko 18 godina?

TOP LISTA: 10 pesama za jedan dobar Halloween party

Autor:
0
0

Halloween žurke su iz godine u godine sve popularnije, posebno za one koji vole da se maskiraju. Oni koji ne vole pak moraju da idu na žurke, posebno na korporativne. Ako ste se osmelili da organizujete jednu, ova lista može da vam bude inspiracija. Uživajte u alkoholu i slatkišima.  

Stranger Things Theme // Kyle Dixon & Michael Stein

Pesma kojom može da se najavi ili odjavi žurka. Pitanje je da li postoji nešto savršenije za Noć veštica od sablasne tematske pesme iz serije Stranger Things?

 

Thriller // Michael Jackson

Apsolutno neizostavna pesma na ovoj listi je Thriller. Prošlo je gotovo četiri decenije od ovog funk standarda Michaela Jacksona i sasvim izvesno najpoznatije spota svih vremena. Spot je referenca na brojne horor filmove uz čuveni zombi ples. Ovo je najbolji spot 20. veka po izboru MTV-a i VH1-a.

 

Monster // Kanye West ft. Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj, Bon Iver

Kakva ekipa se okupila u ovoj horrorcore pesmi. Kritika ju je opisivala kao uznemirijući i jezivu, a svakako i kao i jedan od najčudnijih rep singlova u poslednje vreme. Uživajte u ovih 6 minuta savršenstva.

 

Somebody’s Watching Me // Rockwell

Kakav je samo ovo hit sa debitantskog albuma američkog muzičara, uz podršku braće Jackson koji gostuju kao prateći vokali. Pesma je doživela planetarni hit, jer je apsolutno zarazni hit, karakterističan za ’80-e

 

The Addams Family Theme // Vic Mizzy

Idealna ukoliko želite da animirate goste da svi zajedno učestvuju u jednom kolektivnom pevanju uz pucketanje prstima.

 

AC/DC // Highway to Hell 

Ukoliko je žurka tematska i posvećena je ’80im ova pesma mora da bude na listi. Mora čak i ako tema nisu osamdesete. Ultimativni hit sada već vremešnih rokera iz Sidneja.

 I Want Candy // Bow Wow Wow

Kakva je to Noć veštica ako nema bombona i slatkiša. Zato na play listu uvrstite ovaj novotalanski hit engleskog benda nastao na samom početku ’80ih. 

Monster // Lady Gaga

Iako ima neke zombi metafore, Gagina zapravo pesma o njenom strahu od veza i opisuje kako se stalno vraća istom momku, umesto da od njega pobegne.

 

Ding Dong! The Witch Is Dead // Ella Fitzgerald

Čuvena melodija iz Čarobnjaka iz Oza je klasik, a ovaj Elin džez standard savršen za svaku zabavu.

 

Surfin’ Dead // The Cramps 

Pesma iz čuvene horor komedije Return of the Living Dead snimljene 1985. je idealna rokenrol pesmica za jedan ozbiljan party.

Bonus

Ne zaboravite i domaće hitove sa vešticama. Nemaju puno veze sa ovim sve pomodnijim praznikom, ali nikada ne znate u kom pravcu će žurka otići. Tako da spremite i Cecinu Devojko veštice ili Veštice vile Jelene Karleuše.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: