Da li imate preko 18 godina?

Riri’s toyboy, Rodeo Soon i singlice

Bubble Gum Music Flash

Novi singlovi i najave letnjih bombi. Enjoy!

 

I love the Coco

Azilija Benks pod palicom RZA (Wu Tang) sprema svoj filmski debi u kom bi trebalo da igra mladu rep uzdanicu koja pokušava da uskladi svoje (odnosno roditeljske) ambicije za formalnim obrazovanjem i one za uspehom u muzičkoj industriji. Film je označen kao drama sa elementima mjuzikla, a uz Aziliju u glavnoj ulozi, pojavljuju se još Common, Džil Skot i Loren Tuso.

rsz_azealia-banks

(Days Before) Rodeo

Trevis Skot je prošle godine izbacio jedan od najzapaženijih tejpova kojim je, pored saradnji sa velikim zvezdama, stekao priličnu popularnost te krenuo na turneju sa Young Thug-om što je bio pun pogodak budući da su obojica imena od kojih se mnogo očekuje, a još uvek bez zvaničnog studijskog debija. Prvi tizer za predstojeći Rodeo je baš saradnja sa Thug-om na traci „Drunk“ za kojom je usledila „Friends With Money“ sa Drejkom, a poslednja stvar koju je izbacio je „Antidote“.

Thug Androgenik

Pored toga što ga Birdman na svake dve nedelje nahuška da isproziva svog heroja Lil Vejna, Young Thug konstantno izbacuje novu muziku. Uz to nastavlja da šokira ljude svojim stajlingom, noseći haljine, animal printove i uzane iscepane pantalone poigravajući se sa percepcijom svoje seksualnosti.

rsz_wpid-young-thug-gay

Riri’s new toyboy?

Iako ovo nije zvanična informacija Rijana je u više navrata viđena sa zvezdom španskog Real Madrida Karimom Benzemom, jednom čak u istom klubu gde se nalazio i Kris Braun, ali nije bilo varnica između njih dvojice. Ne znamo kako će se ovo dalje odvijati, ali Benzema svakako deluje kao zdravija opcija za Riri i uz to jako voli svoju mamu.

View this post on Instagram

One love !!

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Komodo zmaj

Sad je trep muzika jako popularna i svi srpski reperi bi da „trepuju“. Zli toni je izbacio prilično razočaravajuć singl za svoj debi „Tonijeistina“, ali prosudite sami.

Tibet rok

Kanda, Kodža i Nebojša su izbacili treći singl za aktuelnu „Volju za noć“, u pitanju je stvar „Šta je s Tibetom?“.

Singlovi/toplo/vruće/vrelo/