Da li imate preko 18 godina?

U koje dve igrice uložiti vreme i koji TV je savršen za to?

Autor:

Savremeni svet i razvoj tehnologije doneli su nam nove načine rada, komunikacije, ali i uživanja – posebno kada je gejming u pitanju. Igranje igrica danas predstavlja jedan od omiljenih hobija i „bega od stvarnosti“, posebno kod muške populacije. Kako virtuelni svet zahteva potpuno novi set performansi, potrebni su nam uređaji koji ovom zahtevu mogu da odgovore. To upravo omogućuju Samsung Neo QLED i OLED televizori koji otkrivaju svaki skriveni detalj bilo kog virtuelnog sadržaja, a da možete da se oslonite na ova dva modela dokazuju dve igrice koje će vas zahvaljujući fenomenalnim karakteristikama ovih televizora uvući u neverovatan digitalni svet.

The Last of Us 2. deo

The Last of Us  je eksluzivna video igrica za PS4/PS5 u kojoj je radnja fokusirana na postapokaliptični svet. Ona ima svoj prirodno-narativan tok, a igra se iz trećeg lica. U zavisnosti od vaše preferencije, možete je igrati sa visokom dozom agresivnosti ili se možete prikrasti neprijatelju sa leđa, kao nindža. Ukoliko ovu igricu igrate preko Neo QLED televizora, doživljaj će biti izvanredan i to zbog Neuronskog Quantum 8k procesora koji produbljuje i izoštrava sliku, pa ćete svaki objekat videti u punom sjaju. Takođe, zahvaljujući mini-LED diodama koje kontrolišu svetlost uživaćete u svakom kadru. Saglasni smo oko toga da je zvuk i te kako bitan kada je potpuno dočaravanje atmosefere u pitanju. Uz pomoć dinamičnog OTS Pro-a, koji širi zvuk po celoj prostoriji, možete se potpuno opustiti i pratiti radnju iz svih uglova sobe. The Last of Us 2. deo, bila je igra godine u 2020. godini, tako da je svet koji je Naughty Dog stvorio zaista vredan istraživanja. Zbog Dolby Atmos zvuka svaki pucanj ćete čuti kao da je stvaran, a i šumove iz oronulih zgrada kroz koje se krećete doživećete vrlo autentično. Još jedna prednost ovog televizora je što se može pohvaliti „nepostojećim“ crnim ivicama i izuzetno tankim okvirom, tako da će vas svojim Infinity One dizajnom oboriti sa nogu.

Sekiro: Shadows Die Twice

Ukoliko ste ljubitelj feudalnog Japana, samuraja i njihove kulture, idealan naslov za vas jeste Sekiro: Shadows Die Twice iz 2019. godine. Zbog svoje sadržajnosti i predivnih kadrova, ova igrica je i dalje veoma aktuelna. Za razliku od običnih, Samsung OLED televizor je jedinstven po izuzetno tamno crnoj, čisto beloj, ali i drugim živopisnim paletama boja koje u potpunosti dočaravaju svaki sadržaj, a posebno kada je u pitanju ambijent poput ovog. Takođe, uz najsavremenije LED diode koje same svetle, uživanje u preciznosti, jasnoći i otvorenosti slike nema konkurenciju. Naime, ova igrica je „ozloglašena“ zbog visoko napredne veštačke inteligencije i stepena dinamičnosti, te će u tom smislu Samsung OLED televizor biti od velike pomoći. Ovaj uređaj će na najbolji mogući način istaći sve potrebne detalje, a ukoliko se na sve ove performanse doda i minimalistički okvir i tanak profil sa ravnim zadnjim delom, OLED će se besprekorno uklopiti u svaki enterijer, bez obzira na veličinu prostora.

Došlo je vreme za potpuno uživanje u gejmingu, a kako biste se i vi što pre  prepustili besprekornim kadrovima i čistom zvuku, izaberite jedan od ova dva modela. Odličan NEO Qled je upravo zbog navednih karatkerisitika dobio nagradu „Izbor urednika“ portala Home Theater Review, dok se i model OLED ističe fenomenalnim performansama, pa za koji god da se odlučite, zasigurno nećete pogrešiti. Više informacija o modelima možete pronaći na linkovima: NEO QLEDOLED.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: