Da li imate preko 18 godina?

Idol premijerno u junu na HBO Max

Autor:

Tokom juna na HBO Max striming platformi gledaćemo premijeru dugo očekivane HBO Original serije Idol s Abelom The Weekndom Tesfajeom i Lili Rouz Dep u glavnim ulogama, drugu sezonu serije I tek tako…,  treću sezonu serije Čestiti Džemstonovi i  petu sezonu serije Majanski bajkeri

Već početkom juna na ovu platformu stužu i nagrađivani hrvatski film Sigurno mesto reditelja i glavnog glumca Juraja Lerotića i srpski film Heroji radničke klase reditelja Miloša Pušića.

U filmu Čarobni Majk: Poslednji Ples gledaćemo Čeninga Tejtuma i Salmu Hajek, a od dokumentarnih filmova izdvajaju se Max original dokumentarnu serija Prva petorka o pet inspirativnih žena i šesta sezona Šoua Erika Andrea.

IDOL (The Idol)
HBO MAX PREMIJERA: 5. juna u 20:00

Smešten u okruženje muzičke industrije, „Idol“ prati gurua za samopomoć i vođu savremenog kulta koji razvija komplikovan odnos sa pop idolom u usponu.

Reditelj: Sem Levinson, Ejmi Sejmas
Uloge: Abel “The Weeknd” Tesfaje, Lili-Rouz Dep i Troj Sivan, Den Levi, Devajn Džoj Rendolf, Eli Rot, Hari Nef, Džejn Adams, Dženi Rubi Džejn, Majk Din, Mozes Samni, Rejčel Senot, Remzi, Suzana San, Henk Azaria

I TEK TAKO… (And Just Like That…), 2. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 22. juna

Novo poglavlje revolucionarne HBO-ove serije Seks i grad, prati Keri (Sara Džesika Parker), Mirandu (Sintiju Nikson) i Šarolt (Kristin Dejvis) na putu iz komplikovane životne stvarnosti i prijateljstva u 30-ima do još komplikovanije stvarnosti života i prijateljstva u 50-ima.

Reditelj: Majkl Patrik King, Sintija Nikson, Raj Ruso Jang, Džuli Rotenberg
Uloge: Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, Sara Ramírez, Sarita Čoudhuri, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Mario Kanton, Dejvid Ajgenberg, Evan Hendler, Kristofer Džekson, Najl Kaningem, Keti Ang i Aleksa Svinton

ČESTITI DŽEMSTONOVI (The Righteous Gemstones), 3. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 19. juna u 21:00)

Ovo je priča o svetski poznatoj porodici teleevangelista s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe i dobrotvornog rada. Kad se razmaženoj deci Džemstona konačno ostvari želja da preuzmu kontrolu nad Crkvom, otkriju da je vođstvo teže nego što su zamišljali i da njihov ekstravagantni stil života ima visoku cenu.

Reditelj: Deni Mekbrajd, Džodi Hil, Dejvid Gordon Grin
Uloge: Deni Mekbrajd, Džon Gudman, Edi Paterson, Adam Divajn

MAJANSKI BAJKERI (Mayans M.C.), 5. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 1. juna

Serija prati život Ezekiela “EZ-ja” Rejesa, predsednika motokluba „Majans“, ispostave na granici Kalifornije i Meksika. EZ je preuzeo vođstvo nad svojim bratom Anđelom i motoklubom “Santo Padre” u krvavom ratu protiv njihovih protivnika, “Sinova anarhije”. Odbrana kalifornijske teritorije i amblema počinje da odnosi živote unutar kluba i da uzrokuje napetost između EZ-ja i Anđela.

ČAROBNI MAJK: POSLEDNJI PLES (Magic Mike’s Last Dance)
HBO MAX PREMIJERA: 2. juna (HBO premijera: 4. juna u 20:00)

Čarobni Majk Lejn vraća se na pozornicu nakon što je zbog propalog poslovnog dogovora radio kao barmen na Floridi. U nadi da će mu to biti poslednji trošak, Majk odlazi u London s bogatom osobom iz visokog društva čiju ponudu ne može da odbije.

Reditelj: Stiven Sodeberg
Uloge: Čening Tejtum, Salma Hajek, Ajub Kan-Din, Džemelia Džordž, Džulijet Moutmed, Viki Peperdin

SIGURNO MESTO (Safe place)
HBO MAX PREMIJERA: 2. juna (Cinemax 2 premijera: 3. juna u 20:30)

Traumatični događaj – iznenadni pokušaj samoubistva – stvara jaz u svakodnevnom životu tročlane porodice. Životi im se iz temelja menjaju, kao da su uvučeni u nevidljivi rat. Radnja je ograničena na najakutnije, kratko vremensko razdoblje i situaciju koja se svodi na najvažniju stvar – spas voljene osobe. Film je nastao na temelju ličnog iskustva reditelja, koji ujedno igra i glavnu ulogu.

Reditelj: Juraj Lerotić
Uloge: Snježana Sinovčić, Goran Marković, Juraj Lerotić, Damir Klemenić, Biljana Torić

HEROJI RADNIČKE KLASE (Working class heroes)
HBO MAX PREMIJERA: 2. juna

Lidija (Jasna Đuričić) poslovna je žena hladnog srca koja radi za građevinskog investitora sumnjivog morala. Lidijin glavni zadatak je da nadgleda radnike koji rade „na crno“ na gradilištu i da po svaku cenu štiti imidž kompanije. Radnici se pak suočavaju s brutalnom realnošću kapitalizma. Neplaćeni i iscrpljeni, moraju da uzmu sudbinu u svoje ruke. Kad odluče da se pobune i zauzmu za svoja prava, gradilište će postati pozadina za sukob društvenih klasa i morala. Heroji radničke klase, sa pobednicom EFA (za Kvo vadis, Aida?) Jasnom Đuričić, razotkriva nemilosrdnu korupciju, kapitalizam i nepravdu u igri „velika riba jede malu ribu“.

Reditelj: Miloš Pušić
Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Aleksandar Đurica

PRVA PETORKA (First Five)
HBO MAX PREMIJERA: 9. juna

Okrenuta je nova stranica u političkoj istoriji kada je mlada žena po imenu Sana Marin izabrana za najmlađu premijerku na svetu u Finskoj. Oko nje se formira kabinet odlučnih žena koje počinju da vode državu. Gotovo istog trena tih pet snažnih žena suočene su s izazovom bez presedana kada se svetska pandemija proširila i na Finsku. Nakon što su svoju zemlju provele kroz pandemiju, izbija rat i Evropu baca u dalje turbulencije. Istovremeno, obavljajući svoj zahtevan posao, ministarke imaju decu i žive svoj privatni život. Ko su te ambiciozne, staložene žene koje političku kulturu pokreću napred i inspiracija su širom sveta? Odakle dolaze i šta ih pokreće?

ŠARLATANI: TURNEJA (SmartLess: On the Road)
HBO MAX PREMIJERA: 15. juna

Krenite na put s Vilom Arnetom, Džejsonom Bejtmenom i Šonom Hejsom za ekskluzivan pogled iza kulisa podcast turneje uživo Šarlatani. Putujući iz grada u grad, triju se pridružuju slavni gosti poput Konana Obrajena, Vila Farela i brojnih drugih.

ŠOU ERIKA ANDREA VI (The Eric Andre Show), 6. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 7. juna

Šou Erika Andrea vraća se u seksi šestoj sezoni. Prizivajući tantričku moć boga seksa Erosa, šesta sezona sigurno će biti najžešći, najhladniji, najotvoreniji, najotkačeniji, emocionalno najzreliji kasnonoćni šou u istoriji čovečanstva. Eric se vraća za sto kao nikad dosad: nabildovan, pun energije, s kapima znoja koje se cede niz njegove napete bradavice na njegove blistave pločice. Gledajte razmažene zvezde kako žale zbog svojih odluka, repere kako ih voza, te niz uličnih momaka toliko preteranih da su zajedno nadahnuli rekordnih 30 poziva hitnoj pomoći. Suvoditelji su, između ostalih, Felipe Esparza, Ris W, Krft Pank kao i tajanstveni (ali uskoro legendarni) Fridž Kiper.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: