Da li imate preko 18 godina?

SkyShowtime dostupan u Srbiji od 14. decembra

Autor:

Panevropska platforma za striming najavljuje dalje širenje u Evropi. Usluga će od 14. decembra biti dostupna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori i Sloveniji. U februaru 2023. će biti pokrenuta i u Albaniji, Češkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj

SkyShowtime je novo veliko ime u oblasti usluga striminga u Evropi. Koncipirana kao platforma koja na jednom mestu okuplja najbolje priče vodećih svetskih studija, SkyShowtime korisnicima nudi izobilje kvalitetnog i zabavnog sadržaja, u vidu najpopularnijih serija i filmova – u kojem će svaki član porodice moći da pronađe nešto za sebe.

„SkyShowtime je stvoren za Evropu i presrećni smo što napokon korisnicima u centralnoj i istočnoj Evropi možemo da kažemo da je vreme za SkyShowtime konačno pred nama. Uzbuđeni smo što donosimo ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmovima iz svetski poznatih studija, kao i kvalitetan lokalni program. Nakon uspešnog lansiranja u severnoj Evropi i Portugalu, ulazak na nova tržišta i predstavljanje SkyShowtime još većem broju ljudi širom Evrope je važna prekretnica za nas”, izjavio je Monti Sarhan na o evropskom predstavljanju platforme u Amsterdamu.

Tokom događaja u Amsterdamu, čiji je moderator bio nagrađivani filmski novinar Aleks Zejn, predstavljen je novi i ekskluzivni program koji će premijerno biti prikazan na platformi u narednim mesecima.

SkyShowtime korisnicima nudi premijere blokbaster filmova, nove premium igrane serije, sadržaj za decu i porodicu, kao i odabrani izbor kultnih naslova svetskih produkcijskih kuća kao što su Universal Pictures, Paramount, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock, a sve to, da bi gledaoci imali potpuni užitak strimovanja na jednom mestu. SkyShowtime će takođe, sadržati lokalni originalni program, dokumentarne filmove i specijalne programe.

SkyShowtime je premijerno predstavljan Evropi u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. septembra ove godine, a zatim Holandiji i Portugalu 25. oktobra. Nakon lansiranja platforme u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu*, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji u decembru, SkyShowtime će nastaviti sa razvijanjem svojih usluga ulaskom na dodatna evropska tržišta u Španiji, Andori i Centralnoj i Istočnoj Evropi u prvom kvartalu 2023. godine.

Više detalja o programu i cenama za centralnu i istočnu Evropu biće dostupno uoči lansiranja platforme 14. decembra.

 *u skladu sa Rezolucijom 1244.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: