Da li imate preko 18 godina?

Kisha- jedini kišobran koji nećete izgubiti

Ovo je pravo vreme da vaš kišobran postane pametniji. Više ga nećete zaboraviti, izgubiti ili ostati bez njega.

1
0

Kisha Umbrella je zaista jedinstven proizvod koji se sastoji iz kišobrana, koji je bluetooth-om povezan sa vašim telefonom ili bilo kojim smart uređajem, i weather aplikacije. Ova genijalna ideja vam omogućava da nikad ne ostanete bez kišobrana, bez obzira na to jeste li na konferenciji, poslu ili jednostavno u provodu.

kisha8

Kisha konstantno proverava i održava vezu između tefefona i kišobrana i čim se veza prekine, dobićete upozorenje. Takođe, Kisha proverava vremensku prognozu ujutru, ili u bilo kom trenutku dana, i omogućava vam da znate treba li poneti kišobran sa sobom.

Zaista je fascinantno kako je, kao jedna od mnogobrojnih i sada već u potpunosti nepotrebnih aplikacija za osluškivanje vremenskih prilika i neprilika, Kisha Umbrella postala jako popularna, i to potpuno zasluženo, ne samo kao “it” novitet, već prosto kao fashion detalj. Mnoštvo boja i printova u kojima se nudi ovaj praktični rekvizit koji štiti od kiše, sada već neophodni modni asesoar, poput šala ili tašne, zadovoljiće i one sa najizbirljivijim ukusom. Recimo, trenutno aktuelni Kisha Marshmallow- za one koji žele uneti elemente toplote u ovo hladno godišnje doba, pokazati razumnost i pristupačnost, ili vanvremenski Kisha Leopard- za one koji žele privući pažnju ekstravagantnim animal printom izgledajući skupo i važno. Tu je i Kisha Tribal- za buntovnike i neposlušne, specifične i odabrane. Što se tiče klasike, na raspolaganju je uvek trendi crna Kisha Ms. Good-looking. Jednostavno, praktično i uvek aktuelno.

 

Sve u svemu, izuzetno dobro osmišljena ideja, još bolje realizovana. Ispratili su svoju viziju i napravili zaista revolucionarnu stvar. Kisha Umbrella dolazi sa besplatnom aplikacijom za vremensku prognozu, kišobranom koji je otporan na vetar i vodu (ko bi još to očekivao od kišobrana) i unapređenim bluetooth čipom, koji, uz racionalnu upotrebu, može iskoristiti kapacitet baterije nekih 8 meseci pa čak i do pune godine. A to, priznaćete, zavisi isključivo od broja sunčanih, odnosno, kišnih dana. (Verujem da bi u UK bilo mnogo reklamacija na taj isti rok trajanja…) Aplikacije su dostupne i za IOS i Android OS. Jedino što korisnici Android OS-a treba da provere kompatibilnost svojih uređaja, s obzirom na to da Kisha podržava Android 4.4 ili napredniji (KitKat ili Lollipop) i Bluetooth 4.0. I da, postoji garancija. Na kišobran dobijate 2 godine garancije. Opšte je poznata stvar da čoveku i kišobranu nije baš suđeno da budu zajedno. Drugim rečima, ko još voli da sa sobom nosi kišobran, a onda dođe kući, i ustanovi da ga je negde, u međuvremenu, posejao. Ili, još gore, nosimo ga, a ubeđeni smo da time podsvesno utičemo na sile kosmosa da odlože puštanje kiše baš tog dana! Ili, ona neodlučnost- gledamo kroz prozor u nebo, hoće kiša, neće kiša. Ostavimo dragoceni asesoar kod kuće, i pokisnemo do gole kože. Jedno je sigurno, ovaj super high tech package će prijati damama.

Njihova poruka “We believe ladies will enjoy” stoji, jeste da devojke više kupuju, i prosto im je stalo do takvih detalja, ali zašto da ovu priliku ne okrenu u svoju korist i ne ubiju dve muve jednim udarcem?

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: