Da li imate preko 18 godina?

Poznate najveće zvezde INmusic festivala 2022

Organizatori INmusic festivala koji se održava od 20. do 22. juna 2022. godine na zagrebačkom Jarunu obelodanili su headlinere 15. izdanja među kojima su The Killers, Nick Cave and the Bad Seeds i Deftones.

The Killers su jedan od retkih savremenih američkih rok sastava koji ne zahteva puno uvoda. Iza njih je šest multiplatinastih studijskih albuma, desetinei globalnih hitova i pesama koje su obeležile proteklih 15 godina, nizovi rasprodatih stadionskih nastupa, headline nastupi na festivalima kao što su Glastonbury, Lollapalooz, Coachell i drugi, a uz već rasprodatu i zbog pandemije COVID-19 ponovno odloženu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj, The Killerse povodom 15. godišnjice INmusic festivala gledaćemo i u Zagrebu u junu 2022. godine gde će uz dobro poznati muzički opus predstaviti i novi materijal sa hvaljenog šestog studijskog albuma Imploding The Mirage objavljenog u avgustu 2020. godine te već najavljenog sedmog studijskog albuma.

Na veliku pozornicu INmusic festivala vraća se Nick Cave i njegovi the Bad Seeds. Nakon pune četiri godine izbivanja sa svetske scene, publika će imati prilike da čuje dobro poznate hitove, kao i nove pesme sa hvaljenog izdanja Ghostseen.

Jedan od najinventivnijih američkih rok bendova Deftones, pridružuje se već objavljenim headlinerima The Killers i Nick Cave & The Bad Seeds na odloženom izdanju INmusic festivala #15.

Bend su osnovali srednjoškolski prijatelji Stephen Carpenter, Abe Cunningham i Chino Moreno u Sakramentu 1988. godine, a dolaskom Chi Chenga formirana je stabilna četvoročlana postava. Nakon hvaljena prva dva studijska izdanja Adrenaline i Around The Fur, kultnim albumom White Pony iz 2000. godine Deftones u očima kritike i obožavatelja postaju muzička kategorija za sebe, “Radiohead metal žanra”. Usledili su Deftones (2003), Saturday Night Wrist (2006), Diamond Eyes (2010), Koi No Yokan (2012) i Gore (2016), a Deftonesi su ostali jedan od najuzbudljivijih rok bendova čije svako novo izdanje budi znatiželju rok i alternativne scene. U septembru 2020. Deftones su objavili dugoočekivani deveti studijski album Ohms popraćen odličnim prijemom kritike i publike.

Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Ulaznice kupljene za INmusic festival #15 najavljen za jun 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala od 20. do 22. juna 2022. godine.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: