Da li imate preko 18 godina?

Novi EP Miše Peruničića

Koncertna promocija singlice u drugoj polovini oktobra u Beogradu i Novom Sadu.

Autor:
2
0

Miša Peruničić će 15. oktobra objaviti novi EP “Gde Ću Sad Moja Ružo / Isplovismo” ekskluzivno na maloj gramofonskoj ploči. Album je snimljen u studiju Krokodil u Pančevu, a snimanje i produkciju potpisuje Vuk Stevanović.

singlica-omot
Odjeci Miroslava Ilića, pionira domaće psihodelične muzike, španskih balada i disko violončela Arthura Russela se spajaju u jedinstvenom Mišinom stilu. Iako u relativno skromnom aranžmanu za kontrabas i glas, sa povremenim dodatkom sanjivog klavira koji je odsvirao Petar Stevanović, spektar raspoloženja se širi kako pesme protiču, vreme prolazi brzo, a slike se ređaju još brže što je samo razlog više zbog kojeg ćete singlicu okrenuti još jednom čim se završi.

Singlicu posle 15.oktobra možete naručiti na ovoj adresi. Koncertna promocija će se održati u drugoj polovini oktobra u Beogradu i Novom Sadu.

Miša Peruničić je kontrabasista, kada ne nastupa solo svira kao stalni ili povremeni član nekoliko bendova na domaćoj sceni ili u sastavima klasične muzike. Miša je dosad objavio EP pod svojim imenom ekskluzivno na kaseti, kao i demo prepev pesme Boba Dilana “All Along The Watchtower” pod naslovom “Na Osmatračnici”.

na-travi

foto: Milica Mitić

*cover foto: Mama Huanita

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: