Da li imate preko 18 godina?

MUSIC FLASH

Rijana gola u Havani, PJ sa fotografom na Kosovu i poslednji album u trilogiji Tom Džonsa

Predstavljamo vam Rijanu iza objektiva čuvene Eni Libovic, Pi Džej Harvi na Kosovu, prvog repera sa milijardu pregleda, novu Džejms Bond numeru i najsvežije singlove. 

Gola RiRi

Rijana je sa čuvenom fotografkinjom Eni Libovic uradila za magazin Vanity Fair set fotografija u Havani, među kojima i jednu na kojoj leži na krevetu potpuno gola. Pored toga izbacila je omot za svoj novi album “ANTI” čiji datum izlaska još nije utvrđen.

Vanity Fair, novembar 2015. Foto: Annie Leibovitz

 

#ANTi #coverart @roynachum

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Poli Džin Harvi u poseti Kosovu

P.J. Harvey je u potrazi za inspiracijom posetila Avganistan, Kosovo i Anacostiau, deo Vašingtona poznat po porastu kriminala u poslednjih deset godina. U pratnji fotografa tamo je napravila deo artworka za predstojeći album, sa kog već imate prilike da poslušate par pesama koje je izvela uživo u okviru kompleksnog multimedijalnog performansa “Hollow of the hand”.

rsz_pj

A Billi A Billi

Wiz Khalifa je postao prvi reper sa milijardu pregleda na YouTubeu. U pitanju je spot za pesmu “See You Again” koja je inače numera sa OSTa sedmog filma u serijalu “Fast & Furious”.

Spectre

Jedan od najuspešnijih britanskih pop izvođača, Sem Smit, je snimio glavnu numeru za OST novog filma o Džejms Bondu.

Nominacije za R’n’R Hol slavnih 2016

Budući da su najveći rok izvođači, zaključno sa Nirvanom prošle godine, odavno uvršteni u Hol slavnih, došao je red kako na alt rok bendove, tako i na R’n’B zvezde. Za sledeću godinu nominovani su: The Smiths, Nine Inch Nails, The Cars, Janet Jackson, Chaka Kan, Chicago… Mi naravno navijamo za Smitse i Dženet.

Poslednji deo trilogije Tom Džonsa

Posle albuma “Praise & Blame” (2010.) i “Spirit In The Room” (2012.) Tom Džons izdaje poslednji album u trilogiji obrada i omaža, te ovde posvećuje album različitim izvođačima sa kojima je sarađivao tokom karijere snimajući obrade njihovih pesama.

rsz_tom

Singlovi

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: