Da li imate preko 18 godina?

Rihanna i Drake ukrali šou Adele

MUSIC FLASH: Predstavljamo vam osvrt na jučerašnje BRIT nagrade i hrpu novih singlova.

Autor:

BRIT nagrade

Posle 58. Gremija koji ćemo pamtiti po nastavku sumanutog beefa između Kanyea Westa i Taylor Swift i propuštene prilike da potonja pokaže kako je iznad Kanyeovih jeftinih provokacija, Adele koja je na istom tom Gremiju imala sijaset tehničkih problema te plakala u bekstejdžu, dobila je priliku da se iskupi na domaćem terenu. Onako kako je Taylor dominirala na Gremijima, toliko je Adele sad prostora dobila kod kuće, a ove dve zvezde su i svojevrsne nacionalne paradigme, uprkos tome što su globalne zvezde, jer dobro odražavaju kako stanje na muzičkim scenama Sjedinjenih država i Engleske tako i porive njihove publike. U tom smislu je jasno koliko je engleska pop scena lokalna, ironično baš onda kada se najviše trudi da bude globalno relevantna. Adel je osvojila čak četiri od ukupno trinaest nagrada (spisak pobednika), ali su i pored toga Rihanna i Drake svojim grajndovanjem ukrali šou.

Leave Crocker Alone

Britney Spears je prevalila dug put od svog nervnog sloma 2007. godine, a emo klinac iz kultnog videa ispod je nedavno zadobio veliku pažnju javnosi zbog sopstvene transformacije. Proverite na njegovom instagramu.

50 cent pred bankrotom

Ako pročitate da se imovina 50 Centa procenjuje na 16 miliona dolara možda će vas iznenaditi priče o finansijskim problemima ovog repera, ali ako uzmete u obzir da je pre manje od godinu dana raspolagao sa 155 miliona stvar će vam biti jasnija. U međuvremenu sudije 50 Centu prave probleme zbog lažnog paradiranja, poput ovog na slici dole.

rsz_50-cent

Srpska trep Lana Del Rey

rsz_voneve_fastlife_cover

VonEve, srpska PBR&B atrakcija, snimila je novu traku “Fastlife”. Njena prethodna stvar „D.U.I.” se celo leto vrtela na Gradskom radiju i listi “Diskomer” Studija B, kao i u trejleru za domaći film “Panama”, a nije zaobišla ni MTV listu “Domaćica”. VonEve je na novoj traci ponovo sarađivala sa Cobijem iz Bassivity ekipe, a ova saradnja je u 2015. donela pesme poput “D.U.I.” i “TGIM” koje možete preslušati na njenom soundcloudu.

Omaž Žulavskom

Massive Attack su posle saradnje sa Tricky-jem izbacili novi spot u svrhu promocije svog poslednjeg izdanja “Ritual Spirit” i usput odali omaž nedavno preminulom Andrzeju Zulawskom. Za to su iskoristili ekstatičnu scenu sa Isabelle Adjani iz filma Posednutost, koju ovde interpretira  odlična Rosamund Pike.

Two Works

Rihanna je izbacila prvi (i drugi) spot sa svog novog albuma. Work već neko vreme dominira top listama, a sam spot je plasiran u dve verzije u okviru istog videa što je zanimljiv presedan.

No Way Out 2

Sean Combs poznatiji kao Puff Daddy je izbacio novi singl kojim najavljuje album koji bi trebalo da izađe svakog dana, a koji predstavlja nastavak njegovog debi albuma sa kojim je započeo pre skoro dvadeset godina.

Thug romance

Young Thug stalno izbacuje nove tejpove, singlove i spotove, ali ovo je prvi put da nam je dopustio da zavirimo u njegovu intimu i podelio nežne trenutke sa svojom prelepom devojkom.

Singlovi

Demi Lovato je izbacila spot za treći singl sa svog albuma “Confident”, ovoga puta za jednu baladu.

Fox je u saradnji sa mladim r’n’b pevaćem Milošem Atanackovićem izbacio spot za singl “Grad Bola” zanimljivu mešavinu tvrdog repa i klupske pesme.

Najpopularniji grime reper posle Dizzee Rascala, Skepta, je izbacio novi benger u saradnji sa jednim britanskim reperom i članom ASAP Moba.

Halsey je izbacila teaser za novi spot (koji izlazi danas) za pesmu sa odličnog debi albuma Badlands.

Vuk Mob i Marko Moreno su izbacili još jedan u nizu singlova kojim najavljuju svoj zajednički album.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: