Da li imate preko 18 godina?

INmusic #15 dodaje četvrti dan – Kasabian prvi potvrđeni izvođač dodatnog festivalskog dana

0
0

Nakon dve godine nemogućnosti održavanja INmusic festival se vraća na spektakularan način – dugo očekivano slavljeničko izdanje INmusic festivala #15 trajaće četiri dana i predstaviće najbogatiji muzički program u istoriji festivala!

Britanski Kasabian su prvo potvrđeno ime četvrtog festivalskog dana kao jedan od najpopularnijih ostrvskih sastava koje je publika INmusic festivala imala prilike premijerno gledati u Hrvatskoj na INmusic festivalu 2017. godine. U festivalskoj wishlisti kao i anketi sprovedenoj kroz novu platformu INmusic cluba koja okuplja najlojalnije posetioce festivala upravo su Kasabian, uz već potvrđenog Nika Kejva, istaknuti kao najbolji koncert u dosadašnjoj istoriji INmusic festivala.

Iza ovog benda iz Lestera je šest hvaljenih studijskih albuma i stotine rasprodatih koncerata, headline nastupa na najvećim svetskim festivalima kao i impresivan popis muzičkih nagrada i nominacija, uključujući Brit Award za najbolji britanski muzički sastav. Međunarodnu reputaciju Kasabian su čvrsto utvrdili headline nastupom na kultnom Glastonbury festivalu 2014. godine dok je njihova ovogodišnja jesenska povratnička turneja u Velikoj Britaniji rasprodata u svega 20 minuta. Jedan od najboljih muzičkih sastava uživo vraća se na glavnu pozornicu INmusic festivala u sklopu posebnog povratničkog izdanja najvećeg hrvatskog open-air festivala.

Četvorodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #15 po ceni od 599kn dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene trodnevne ulaznice za INmusic festival #15 ostaju važeće i za puna četiri festivalska dana u novim datumima održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala. Višestruki posetioci INmusic festivala registrovani kao članovi INmusic cluba od 1. septembra 2021. imaju mogućnost ostvariti popuste na ulaznice za sebe i svoje prijatelje u iznosu do 100 kuna.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: