Da li imate preko 18 godina?

Pokloni koji će oduševiti žene

Kupovina poklona lepšim polovinama muškarcima ponekad zadaje prave glavobolje. Često nas sputava prevelika želja da ostavimo što bolji utisak. Ako ste u ovoj situaciji, razumemo vas potpuno. Zato smo pripremili za vas par predloga poklona sa kojima sigurno ne grešite, kome god i kojim god povodom da poklanjate!

Nakit – poklon za sve prilike

Sa predlozima krećemo od klasike i nečega što svaka dama volli, a to je nakit. Nakit je definitivno vrsta poklona sa kojom nema greške. Ova vrsta poklona je i odlična zbog širokog izbora u pogledu cene. Sa druge strane, sam nakit je dosta raznolik pa ga možete pokloniti različitim povodima, profesionalnim, emotivnim ili kada jednostavno želite da učinite lep gest.

Ono na šta bismo vam skrenuli pažnju je da bacite oko na vrstu nakita koju dama nosi. Prvenstveno mislimo na to da li dama pretežno zlato, srebro ili možda bižuteriju. Ukoliko ste primetili da nosi iskuljučivo jednu vrstu nakita, onda je naš savet da upravo tu poklonite i izbegnete rizik. U suprotnom postoji šansa da će dama poželeti da zameni poklon (u najboljem slučaju) ili će ga prihvatiti, ali ga neće nositi, što je sigurno poslednja stvar koju želimo.

101 ruža – elegancija koja ne izlazi iz mode

Za 101 ružu se može reći da je biser među poklonima. Zanimljivo da je je istorija 101 ruže jako duga. Naime cvetni pokloni su se uglavnom koristili nekada za slanje “skrivenih“ poruka. Tačnije predstvalaji su simbol. Tako je 101 ruža značila da dragoj dami poručujete da ona jedna i jedina.

Vremenom se značenje menjalo, pa tako danas ova simbolizuje romansu, ljubav, strast, brak, ali i plodnost, a zanimljivo je da je značenje buketa 101 ruže različito za bračne i vanbračne parove. Za bračne parove buket crvenih ruža predstavlja sreću u braku i izraz odanosti i velike ljubavi. Dok je sa mladim parovima situacija nešto drugačija i pokazuje strast i snažnu želju za uspešnim početkom i novom ljubavnom romansom.

Nije retko da se danas ovaj buket poklanja i prijateljicama, članovima porodice, pa čak i u nekim poslovnim prilikama, kada ste želi istaći posebna važnost osobe ili datuma. U svakom slučaju, 101 ruža je poklon o kojoj svaka dama mašta. Kupovinom ovog poklona sigurno je da ostavljate snažan i lep utisak.

Saksijsko cveće – poklon koji označava dugotrajnost odnosa

Ukoliko želite poklonom da poručite  da računate na trajnost vašeg odnosa, onda je odličan izbor sobno tačnije saksijsko cveće. Sjajno kod ovog poklona je što on ujedno osvežava prostor, unosi toplinu i vedrinu, za ma koju vrstu cveća da se opredelite. Takođe i ova vrsta cveća se može pokloniti različitim povodima, a njegova dodatna prednost je što ono može da se smesti u kući, kancelariji na poslu, gde god dami kojoj poklanjate to odgovara.

Ako mislite da bi ovakav poklon mogao da se dopadne vašoj dami, Online cvećara ima zaista bogatu ponudu. Od raznobojnih begonija do elegantnih orhideja, saksijsko cveće koje ova cvećara nudi dolazi u različitim formama, veličinama i bojama, pružajući mogućnosti koje se mogu prilagoditi svakom ukusu i prostoru. Velika prednost Online cvećare je što vrši isporukucveća u toku dana. Pa ukoliko vas obaveze sprečavaju da sami podignete poklon, sve to možete da obavite online, praktično u poslednjem trenutku.

Parfem

Mirisi, imaju tu sposobnost da kreiraju sećanja. Tako je vrlo uobičajeno da i kao odrasli pamtimo neke mirise iz detinjstva jer ih vezujemo za le period života. Zato je upravo poklanjanje parfema, prilika da određeni lep događaj ili povod obeležite ovim poklonom. Na ovaj način imate priliku da kod drage osobe stvorite asocijativnu vezu u kojoj će se ona prijatno osećati svaki put kada nanosi parfem koji ste joj poklonili.

Ono što je naš savet, ukoliko planirate da poklonite neki novi parfem koji osoba kojoj poklanjate ne koristi, je da ne eksperimentišete baš previše. Recimo, poželjno je da izbegavate jake i teške note, osim ukoliko ne znate da osoba već voli tu vrstu mirisa. Takođe, ukoliko niste sigurni, držite se, klasičnih provernih parfema.

Adrenalinska aktivnost – uspomena koja se pamti

Dama kojoj poklanjate neku aktivnost ovog tipa ne mora spada u grupu adrenalinskih zavisnika, dovoljno je da poseduje avanturistički duh i da naravno, nema strah od ove vrste aktivnosti. Ovo je vrlo originalan i nesvakidišnji poklon, i zasigurno jedan od onih koji stvara uspomene koje se pamte celog života.

Koju biste adrenalinsku aktivnost poklonili zavisi naravno od afiniteta vaše lepše polovine. Sjajno je ukoliko je nekada u razgovoru pomenula koja bi to bila, pa pokušajte da se pristetite. Ovo su samo neki od predloga, vožnja helikopterom, skok padobranom, bandži džamp, vožnja gliserom, paraglajding. Ukoliko ne znate kako adrenalinske sitiacije deluju na damu, nije loše da krenete sa onim manje adrenalinskim aktivnostima poput zip line-a, vožnje gondolom i slično.

Nadamo se da su vam naši saveti bili od pomoći i da je vaša glavobolja (ako ju je bilo) sada manja. Mi vam želimo srećnu kupovinu!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: