Da li imate preko 18 godina?

Poslednja Kišobran žurka!

Autor:

Kolektiv Kišobran će 15. rođendan obeležiti velikom žurkom 2. decembra 2023. godine koja će okupirati sve prostorije kluba Dragstor. Pored toga što je 15. rođendan sam po sebi veliki jubilej, događaj će biti poseban jer će ovo ujedno biti i poslednja Kišobran žurka u organizaciji Kišobran kolektiva.

Vrata se otvaraju u 22h, a pored Kišobran didžejeva nastupaće i bend KOIKOI, reper Rouzi, didžejevi Feloneezy, Stevie Whisper, Phillie P, Little Lu, Sergej Krstić, kao i DJ kolektivi Disko Buvljak, Ghetto University i Urban Farming.

Pored žurke 2. decembra 15 godina Kišobrana obeležiće se i u prostoru Art huba Kula u Cetinjskoj 15 izložbom plakata, fotografija, videa i ostalih memorabilja Kišobran žurke od 2008. godine do danas. Izložba će biti otvorena 30. novembra u 19h, a možete je pogledati do 17. decembra na sva tri sprata Kule.

Od 2008. godine organizovano je preko 100 žurki na kojima je nastupilo oko 250 bendova i didžejeva iz zemlje i inostranstva. Pored toga, Kišobran se vremenom sve više i više otvarao tako da danas aktivnosti kolektiva čine: bar Zaokret, muzički pokret i festival Hali Gali, bar Sprat, manifestacija Piknik, galerija Kula, koncertna agencija i izdavačka kuća Pop Depresija/Kišobran, bar Ruke i govorno-muzički program na Radio Aparatu.

“Kroz nabrojane prostore, manifestacije, pokrete i programe, Kišobran je realizovao mnoge ideje i maštanja koje su 2008. godine delovale nedostižno. Neverovatnom podrškom zajednice pomogli ste nam da dišemo u Beogradu koji se gušio. Nakon 15 godina prijateljstva, ljubavi i dobre zabave, Kišobran se potpuno otvorio, a Kišobran žurka je ispunila sve svoje ciljeve. Još jednom vas pozivamo na poslednju Kišobran žurku, gde ćemo na 15. rođendanu svi zajedno ispratiti u penziju jedan ogroman deo naših, a nadamo se i vaših života. Pripremamo veliko slavlje i voleli bismo da vidimo što više dragih i poznatih lica iz svih generacija koje su prošle sa nama ovo ludo putovanje.” poruka je ekipe Kišobrana.

Cena karte u pretprodaji (u baru Zaokret i galeriji Kula) iznosi 800 dinara, dok će na ulazu biti 1000.

*foto: Nenad Vujanović

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: