Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: Marija Žeželj – All The Girls

Marija Žeželj, mlada srpska pop zvezda, 22. juna ekskluzivno predstavlja novi singl “All The Girls”.

Autor:
0
0

Nakon izuzetnog uspeha singla “Dance Like Nobody’s Watching”, a zatim i “Louder Than A Drum”, u svom trećem singlu najpopularnija tinejdž zvezda sa naših prostora, Marija, poziva devojke da drže glavu visoko! Ovaj letnji hit slavi girl power i nastavak je Marijinog muzičkog sazrevanja iz adolescentske pop ikone u mladu ženu. 

U novoj numeri“All The Girls“Marija aktuelnom pop melodijom poručuje svim devojkama da drže glavu visoko i nikada ne odustaju od svojih snova. Marija nas je svojim prvim singlom uz zarazni refren naterala da plešemo kao da niko ne gleda, a kroz svoju životnu priču u drugom singlu je pokazala da verom u sebe i slušanjem svoga srca možemo ostvariti sve naše ciljeve. Kako je saradnja sa producentskim duom popmaché proizvela dva hit singla, Marija je sa njima uplovila i u svoju treću muzičku avanturu. Pesmu “All The Girls“će kao i prethodne singlove pratiti spot koji izlazi u narednim nedeljama.

“Prošlo je godinu dana od početka moje muzičke karijere i izlaska prvog singla “Dance Like Nobody’s Watching“, neverovatno koliko vreme brzo prolazi! Mogu reći da sam veoma zadovoljna dosadašnjim radom sa timom Universal Music Serbia, uspesima koji se ređaju i svim novim iskustvima koja mi je pružila muzička industrija. Zaista uživam u svakom trenutku tokom procesa stvaranja muzike“– rekla je Marija.

Pored milionskih pregleda za spotove “Dance Like Nobody’s Watching“i “Louder Than A Drum“ koji samo rastu, kao i osvajanja mnogih top listi u Srbiji i regionu, Marija dobija nova priznanja za svoju muzičku karijeru nominacijom za pesmu godine na prestižnim austrijskim nagradama Amadeus Austrian Music Awards gde pred punom salom Wiener Volkstheater svojim nastupom osvaja austrijsku publiku. Priznanja ne staju tu, pa na prvim regionalnim “MTS Vision“nagradama u Beogradu osvaja nagradu za R&B spot i pesmu godine.

“Novi singl govori o podršci svim devojkama. Da treba da imaju samopouzdanja, svoj stav, da budu hrabre i da u životu mogu da postignu sve što žele. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vreme govorim u javnosti jer smatram da je važno pričati o tome i kako bi trebalo da budem uzoran primer svim devojčicama i devojkama koje prate moj rad. Ako postignem da motivišem i oraspoložim barem jednu devojku novim singlom – smatram numeru uspešnom“ – rekla je Marija.

Singl “All The Girls“ je od danas u Srbiji dostupan na servisima Deezer i Google Play; kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, preko ovog linka

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: