Da li imate preko 18 godina?

MUSIC FLASH

Novi EP Luke Blacka-a, koncert VVhile, Yeezy season 2 i singlovi

1
0

Lady Gaga kao grofica Elizabeta, novi dokumentarac o Kit Ričardsu, dva nova EP-ja i, naravno, najsvežiji singlovi. Uživajte!

Thorns EP

Luke Black je preksinoć premijerno predstavio svoje prvo studijsko izdanje “Thorns” na tajnom koncertu u  beogradskom klubu Wats. Album možete poslušati ovde. Sledeće nastupa Luka ima 3. oktobra na Waves Vienna festivalu u Beču, a potom 5. oktobra kao predgrupa bendu Lust For Youth u klubu Tvornica Kulture u Zagrebu.

rsz_luke_black_thorns_2015_banner_3_universalmusicrs

Evropska turneja VVHILE

Beogradska shoegaze-indie-noise-pop atrakcija, momci iz benda VVHILE, završavaju svoju četvrtu (!) evropsku turneju koncertom u klubu Doma omladine. Nastup je zakazan za nedelju, 20. septembar u 21h. Više informacija o nastupu ovde.

Yeezy Season 2

Kanje Vest je pre nekoliko dana predstavio svoju novu kolekciju Yeezy Season 2. U prvim redovima pored Kim je sedela Ana Vintur, ali ono što je obeležilo modnu reviju više nego sama dizajnerska rešenja su razna poređenja koja su brzo eksplodirala na netu gde se Kanjeove kreacije porede sa junacima Star Wars-a, beskućnicima, pa čak i ISIS teroristima.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 16: Kanye West poses during the finale of Yeezy Season 2 during New York Fashion Week at Skylight Modern on September 16, 2015 in New York City. (Photo by Randy Brooke/Getty Images for Kanye West Yeezy)

NEW YORK, NY – SEPTEMBER 16: Kanye West poses during the finale of Yeezy Season 2 during New York Fashion Week at Skylight Modern on September 16, 2015 in New York City. (Photo by Randy Brooke/Getty Images for Kanye West Yeezy)

Šta ima kod Gage?

Iako je već počela da radi na svom novom studijskom  albumu, Lady Gaga će igrati glavnu ulogu u novoj sezoni Američke Horor Priče naslovljenoj “Hotel”, gde će tumačiti groficu Elizabet, vlasnicu hotela. Pored toga je izbacila novu pesmu i spot kao promociju dokumentarca “The Hunting Ground” koji se bavi žrtvama silovanja na američkim koledžima.

Niko EP

Mejsi, najperspektivniji MC iz Niša, je nedavno izbacio svoj drugi EP “Niko”. Nadam se da je ovo sve priprema za njegov debi LP “Mejsizam” koji najavljuje od kraja prošle godine. Iako je poznat po svojim raskošnim spotovima za mahom trep trake, ovde je više u nekom low key fazonu, ali to ne znači da “Niko” ne obiluje zaraznim bitovima i odličnim repovanjem, na koje nas je Mejsi odavno navikao.

Drake and Future collab

Drejk je jedini izvođač sa platinastim izdanjem ove godine, a Future je izbacio jedan od najboljih rep izdanja godine sa Dirty Sprite 2. Ako uzmemo u obzir da je Drake gostovao na pomenutom albumu, ova saradnja ne deluje kao veliko iznenađenje, ali to ne umanjuje hajp koji je nastao.

Under the Influence

Netflix je predstavio trailer za dokumentarac o Kit Ričardsu koji prilično obećava. Ričardsova autobiografija “Život” je postigla veliki uspeh i već se uzima za jednu od najvažnijih knjiga o rokenrolu. Novi dokumentarac “Under The Influence” ne bi toliko trebalo da se bavi retrospektivom Kifovog života, koliko da nam pokaže gde se on nalazi sada, ali uz neizbežne digresije o njegovom burnom životu.

John McEnroe goes grunge

Najbizarnije za kraj. Teniska ikona Džon MekEnro je u malom klubu u Hemptonu, obradio Nirvaninu pesmu “Teritorial Pissings”.

Singlovi

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: