Da li imate preko 18 godina?

Mimi Mercedez predstavlja spot i singl “Gerila“

Novi spot i singl za numeru "Gerila" Mimi Mercedez će predstaviti u petak, 15. juna, u klubu Drugstore.

Autor:
0
0

Mimi Mercedez predstavlja spot i singl “Gerila“gde su u pisanju pesme prvi put učestvovali i fanovi koje je tokom “Open Rime“ takmičenja u okviru Tuborg OPEN kampanje, čiji je Mimi ovogodišnji, amabasador pozvala da se pridruže i bace rimu na temu “ekipe“! Iako je originalno planirano da samo jedna rima uđe u finalnu verziju teksta, Mimi je u tekst uvrstila čak dve rime koje su napisali fanovi Ivan Popović i Miroslava Kostić. Produkcijom trake se pozabavio talentovani Zartical, sa kojim saradnja nije stala još od prve zajedničke numere sa Mimi, a sa kojim je stvorila hitove poput “Kleopatra”, “Bakšiš”, “Samo Rejv”, “Bez Sažaljenja” i drugi.

Numera “Gerila“ je pravljena u duhu baile funk žanra brazilske muzike koji je već nekoliko meseci izuzetno aktuelan i u mejnstrim pop zvuku izvođača kao što su JLo, Shakira i drugi.

“Nakon prošlogodišnjeg kuduro ritma u Džungli, Zartical i ja smo odlučili da “Gerila“ ima bajle fank instrumental, jer smo oduvek smatrali da Balkanci osećaju tu vrstu muzike i da mogu da se povežu sa bezobraznim sirovim ritmom koji je i dalje čista ekstravagancija na globalnom nivou, ali sigurnim koracima krči svoj put ka mejnstrimu.“ rekla je Mimi.

Video po zajedničkom konceptu BFOĐ, BFOK i Zlatka Stojilovića je u njegovoj režiji sniman na nekoliko neverovatnih lokacija u Beogradu – a za potrebe snimanja spota je naručen čak i portret Mimi Mercedezčiji je autor beogradski hiperproduktivni slikar Aleksandar Aca Denić.

“Na ovoj pesmi sam imala priliku da po prvi put radim po strogo profesionalnim uslovima uz čitav tim ljudi koji se stara za to da sve bude savršeno zahvaljujući saradnji sa kompanijom Tuborg i izdavačkom kućom Universal Music Serbia. Ceo ovaj projekat za mene predstavlja jedan potpuno novi nivo u karijeri i prenestrpljivo čekam da vidim vaše reakcije na naš novi muzički eksperiment.“ – dodala je Mimi o saradnji sa Universal Music Serbia i Tuborgom.

Debitantsku pesmu “Napucane svinjice”Mimi objavljuje 2011. godine. Nekoliko godina kasnije, se pridružuje hip hop kolektivu Bombe Devedesetih i vrlo brzo probija na vrh domaće repscene. Popularnija među širom publikom postaje gostovanjem u pesmi “Gadure”estradnih umetnika Mileta Kitića i Milana Stankovića, nakon čega snima jedan od svojih najvećih hitova “Ne Možeš Da Sediš Sa Nama”sa popularnom pevačicom Kayom.

Mimi Mercedez (c) Relja Simić – Universal Music

Tuborg Open kroz različite saradnje sa umetnicima širom sveta podstiče mlade da budu otvoreniji za nova iskustva, širenje vidika, kreativnost i prihvatanje različitosti. Prošle godine u saradnji sa Sarom Jo, Frenkijem, Skaj Viklerom i crnogorskim duom Who See poslali smo 3 pesme širom sveta i oduševili fanove dobrog i otvorenog bita koji je za Tuborg napravio super-trojac Major Lazer. Nakon milionskih pregleda, emitovanja na radio stanicama, šerovanja i komentarisanja na društvenim mrežama #TBRGOpen je spreman za novu avanturu!

Mimi Mercedez (c) Relja Simić – Universal Music

Singl “Gerila“ je od danas u Srbiji dostupan na servisima Deezer i Google Play; kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama. Više na ovom linku.

Mimi će 15. juna premijerno izvesti numeru “Gerila“pred beogradskom publikom u klubu Drugstoru (originalno najavljeno za Barutanu, ali zbog vremenskih neprilika pomereno u Drugstore) sa Foxom i Dj Bege Fankom, zatim 30. juna u Nišu na Tvrđavi i na 7. jula u Novom Sadu!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: