Da li imate preko 18 godina?

E-PLAY objavio novi spot sa glumcem Draganom Mićanovićem

Autor:

E-play je pustio u etar novi singl pod nazivom “Nije da nije “koji najavljuje početak rada na šestom po redu studijskom albumu. U spotu glavnu ulogu tumači naš poznati glumac Dragan Mićanović.

Singl pod nazivom “Nije da nije” predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže,  jednu “R’N’R ljubavnu baladu”. Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sedeo Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i iza sebe video ostvarenja “Sloboda”, “Pristanište”, “Šamarčina”, obradu Katarine II “Aut” i duet sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”. Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu najboljeg spota svakako nosila pesma “Sloboda” u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot od emisije Bunt sa RTS-a.  Ovoga puta predlog i telefonski poziv je usledio ka glumcu Draganu Mićanovicu koji je to sa oduševljenjem prihvatio.

 “Dragan je toliko fin i voli umetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obizra što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspeo da uklopi i naše snimanje spota I da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku.”  Izjavila je Maja Cvetković basistkinja i pevačica sastava E-play.

 Nakon veoma uspešnog koncertnog leta i velikog broja festivalskih nastupa bend E-play ovim siglom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan za Zappa Bazu 2. novembra, a publika će moci da ih vidi uskoro: 20.10. u Nišu, 27.10. u Kraljevu, 03.11. u Valjevu, 11.11. u Užicu, 16.12. u Smederevskoj Palanci….

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: