Da li imate preko 18 godina?

Bend Ničim Izazvan objavio novi singl “Bad boy” i rasprodao beogradski koncert

Autor:

Bend Ničim Izazvan već 12 godina svojim pesmama izaziva osmehe na licima ljudi koji ih verno prate, pa su zakazali novo druženje sa publikom na velikom koncertu 6. aprila u MTS Dvorani koji je rasprodat.

Kao uvertiru za predstojeći koncert, koji im mnogo znači, objavili su i novu pesmu “Bad boy”, za koju su snimili i spot, a beogradska publika će biti prva u prilici da čuje uživo izvođenje novog singla.

“Vredno smo radili u prethodnom periodu i dalje radimo. Napravili smo neočekivanu diskografsku pauzu od gotovo 18 meseci od objave poslednjeg singla. Za to vreme smo održali mnogo uspešnih koncerata po celom regionu, a ujedno i pripremali naš novi studijski album, koji ćemo izdati do kraja godine. Bad boy je pesma koja se bavi aktuelnom temom modernog načina života i borbom čoveka kome društvo želi da pridoda pridev “mali”. Zbog bombardovanja informacijama i raznim sadržajima postajemo robovi ekrana ispred nas i propuštamo priliku da budemo bolji ljudi”, rekli su o radu benda i novoj pesmi frontmeni Bojan Gluvajić i Boris Bakalov i poručili: “Zato se treba odupreti. Svaki čovek je veliki onoliko koliko želi da bude!”

Dobitnici MTV nagrade ističu žele da se uvere da poslednji beogradski koncert u MTS Dvorani, koji su održali 2022. godine, nije bio samo san i pozivaju beogradsku publiku na još jedno nezaboravno veče. “Poslednji koncert u MTS Dvorani pokazao je i da sedišta u sali ne predstavljaju prepreku za ples uz njihove mnogobrojne hitove, horsko pevanje i iznad svega – odličan provod”, poručuju članovi benda.

Ničim Izazvan će na koncertu pored prepoznatljivih pesama  “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav”, pevati i “Bože, kako si?”, “Heroj”, “Krhka, a ponosna”, “Hajde dođi da popraviš stvari”, “Mesto za prve poljupce” i mnoge druge. Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu koju je podvukao sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Nakon Beograda, Ničim izazvan će već 12. aprila održati koncert u Požarevcu, a samo dan kasnije, 13. aprila će se družiti sa svojom publikom u Domu kulture u Novom Sadu, uz lajtmotiv prolećnih koncerata “Ovde priča počinje”.

Fotografije: Marko Ristić

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: