Da li imate preko 18 godina?

Spot za “Najbolji život”

Novi singl Lollobrigide

Autor:
0
0

Bend Lollobrigida izbacio je najavljivani spot za novi singl “Najbolji život”, koji će se naći na novom albumu, a koji se očekuje do kraja godine. Više o samom snimanju čuli smo od pevačice Ive Prester. 

 ”Ponekad ni sami ne znamo šta ćemo sa životom u svetu gde sve što volimo/pružamo više nije na ceni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali hej – ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživaćemo zajedno.” – prenosi Ida poruku pesme.

Spot je režirala nagradjivana splitska rediteljka Marcella Zanki. Snimljen je u Beogradu, a priča prati svakodnevnu rutinu pevačice benda, Ide Prester, kroz različite situacije na stvarnim lokacijama iz njenog privatnog života.

“Nije bilo lako dobiti dozvolu stanara da snimamo spot na vrhu nebodera u kojem živim, uz glasnu svirku u dnevnoj i noćnoj varijanti, bacanje dimnih bombi, trčanje.. Zato smo snillmanje zakazali na dan oslobodjenja, 16. oktobra, kad je Beograd posetio Putin. U takvoj prazničnoj atmosferi – uz vojnu paradu i nadletanje aviona, niko se nije usudio da nam išta prigovori. “

U spotu se pojavljuju i ostali članovi benda, odgovorni za aranžman pesme: Marko Ajković, Ivan Skopulović, Damjan Babić i Petra Cigoj.

Za kameru je bio zadužen Andreja Hamović, kostim Marko Čerketa, a za produkciju pesme Petar Rudić.

 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: