Da li imate preko 18 godina?

Kendi je Van dometa

Brzi intervju povodom prvog albuma

Autor:
0
0

Prošle nedelje, mladi beogradski reper Kendi, kog možda znate i pod imenom Can’t wait za izdavačku kuću Bassivity izbacio je svoj prvi album. Tim povodom, postavili smo mu par pitanja, da ga bolje upoznamo. 

Ceo album, na kom gostuju i Sky Wikluh, Reksona, Eeva, WhoSee i mnogi drugi, možete preuzeti na ovom linku, ili ga preslušavati u okviru youtube playliste.

kendi

Kako izgleda kad neko počinje da se bavi repom? Jel samo od jednom kreneš naglas da repuješ u sobi?

Ne sećam se zašto i kako sam počeo, mislim da su me povukli ortaci iz osnovne… Samo se sećam da su tekstovi bili na engleskom :)

O čemu nikad ne bi pisao pesme, a drugi reperi pišu?

Ne mislim da je tu problem tema, nego kreativnost. Odmah su mi pale na pamet ulica, klub, ribe, droga i slične teme koje su najzastupljenije, ali čekaj… Ja bih sve to mogao na zanimljiv način da ispričam.

Koja ti je omiljena pesma sa tvog albuma?

Trenutno nekoliko novijih, jer kad spremaš album dve godine, dosade ti jako, one koje si prvo usnimio. Kada mi se slegnu utisci verovatno ću imati odgovor.

Čime se baviš, pored ovoga?

Završio sam dizajn enterijera, bavim se 3D-om, najviše.

I za kraj nam reci najvažniju stvar – Gde da jedemo najbolju pizzu u gradu?

Stvarno me to pitaš? Ako moram da odgovorim na ovo “Huper” pitanje, nisam obožavalac brze hrane, više sam za neki internacionalni egzotični restoran (dakle, ništa od Italije).

Info o Kendiju pratite na njegovoj fejsbuk stranici ili fejsbuk stranici Bassivity Digitala.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: