Da li imate preko 18 godina?

HBO Max: Premijera nove serije Stivena Soderberga 13. jula

Autor:

Na HBO Max striming platformi tokom jula gledaćemo premijeru nove serije Stivena Soderberga „Puni krug“, kao i nove sezone serija „Čudotvorci“ i „Šta radimo u senci“ dok četvrtkom u ponudu dolaze novi nastavci druge sezone serije „I tek tako…“.

Viola Davis glumi u izvanrednom filmu snimljenoj prema istinitoj priči pod nazivom „Žena kralj“, a na programu je i komedija za celu porodicu „Lil, Lil, krokodil“.

Za ljubitelje dokumentarne forme tu su Max Original dokumentara serije iz tri dela, „Supermoćni – DC – istorija“ koja predstavlja dosad neviđen pogled na DC univerzum, sportski dokumentarac „Šon Vajt: Poslednje takmičenje“ o trostrukom osvajaču zlatne olimpijske medalje u snoubordu, kao i trodelni dokumentarni serijal „Traži se milioner“ koji prikazuje deceniju dugu špansku potragu za vlasnikom izgubljene srećke vredne gotovo pet miliona evra.

PUNI KRUG (Full circle), 1. sezona

Nova serija reditelja Stivena Soderberga i scenariste Eda Solomona, „Puni krug“ imaće premijeru 13. jula na HBO Max striming platformi kada u ponudu dolaze prve dve epizode. U seriji između ostalih glume Kler Dejns, Zejzi Bits, Timoti Olifant i Denis Kvejd. Radnja prati istragu neuspele otmice koja otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju više likova i kultura u današnjem Njujorku.

ČUDOTVORCI IV (Miracle Workers S4), 4. sezona

U postapokaliptičnoj budućnosti, ratnik iz pustare i devojka vojskovođa suočavaju se s najvećom distopijskom noćnom morom – životom u predgrađu. Kreću se po užasima bračnog života i života u malom gradu, pod sumnjivim vođstvom trgovca otpadom.

ŠTA RADIMO U SENCI V (What We Do in the Shadows V), 5. sezona

“Šta radimo u senci” je serija snimana u dokumentarističkom stilu o svakodnevnom (odnosno noćnom) životu troje vampira koji “žive” zajedno stotinama godina na Staten Ajlandu. Samoproglašeni vođa grupe je “Nandor Neumorni”, veliki ratnik i osvajač iz Otomanskog carstva. Tu je i britanski vampir “Lazlo” – prevrtljiv ali sofisticiran i, njegovim rečima, “galantan”.

EUTANAZIJA TINEJDŽERA II (Teenage Euthanasia II), 2. sezona

Smeštena u blisku budućnost na kopnenom delu Floride, “Eutanazija tinejdžera” prati vlasnike pogrebnog preduzeća, porodicu koju čine baka Baba, njena odrasla deca čika Pit i Trofi, i Trofijeva ćerka tinejdžerka Eutanazija (“Eni”).

HARLI KVIN IV (Harley Quinn IV), 4. sezona

Harli Kvin je konačno prekinula odnose jednom zauvek sa Džokerom i sama pokušava da postane kraljica kriminala u Gotam Sitiju.

I TEK TAKO… (And Just Like That…), 2. sezona

U ovom novom poglavlju revolucionarne serije „Seks i grad“, Keri (Sara Džesika Parker), Miranda (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) nose se s komplikovanom stvarnošću prijateljstva, porodice i Njujorka u svojim pedesetim godinama.

ŽENA KRALJ (The Woman King), film

“Žena kralj” je izvanredna priča o Agodži, jedinici žena ratnika koje su 1800-ih štitile afričko kraljevstvo Dahomej. Inspirisana istinitim događajima, “Žena kralj” prati emocionalno epsko putovanje generala Naniske (dobitnice Oskara Viole Dejvis).

Reditelj: Đina Princ Bajdevud. Uloge: Viola Dejvis, Tako Mbedu, Lašana Linč, Šila Atim, Džon Bojega.

LIL, LIL, KROKODIL (Lyle, Lyle, Crocodile), film

Kada se porodica  Prim preseli u Njujork, njihov mali sin Džoš teško se prilagođava novoj školi i novim prijateljima. Sve se to menja kada otkrije Lila – raspevanog krokodila koji voli kupke, kavijar i muziku i živi na tavanu njegovog novog doma.

Reditelj: Džoš Gordon, Vil Spek. Uloge: Havijer Bardem, Konstans Vu, Vinslou Fegli, Skut Mekneri, Bret Gelman.

SUPERMOĆNI – DC – ISTORIJA (Superpowered: The DC Story)

Trodelna dokumentarna Max Original serija koju su režirali rediteljka Lesli Iverks (nominovana za nagrade Oskar i Emi) i reditelj Mark Katalena (nominovan za Emi i dobitnik Pibodi nagrade) ima premijeru 20. jula kada u ponudu dolaze sve tri epizode. Ova dokumentarna serija predstavlja dosad neviđen pogled na DC univerzum, omogućivši obožavaocima da ponovno otkriju svet likova, kao i poreklo legendarnih stripova, njihov razvoj i gotovo devet decenija kulturnog uticaja na različite umetničke forme.

TRAŽI SE MILIONER (Wanted: Millionaire)

U istinitoj priči o prevari i pohlepi, grad A Coruña u Španiji kreće u potragu za nestalim vlasnikom izgubljene srećke vredne gotovo 5 miliona evra. Lokalne vlasti pokreću 10-godišnju istragu otkrivajući protivrečnosti i upitne alibije.

ŠON VAJT: POSLEDNJE TAKMIČENJE (Shaun White: The Last Run)

Nagrađivani filmski stvaraoci Šol Švarc i Kristina Klusijau prate osvajača trostruke zlatne medalje Šona Vajta na Zimskim olimpijskim igrama 2022. Šon razmišlja o nasleđu koje prevazilazi sport u iskrenim intervjuima i ličnim arhivskim snimcima.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: