Da li imate preko 18 godina?

EXIT i VISA: Muzika pripada svima

Autor:

Konačno je došlo vreme za EXIT, a kompanija Visa se, kao sponzor festivala i ove godine pobrinula da posetiocima olakša plaćanje i obezbedi uživanje u brojnim iskustvima i pogodnostima.

„Početak jula je mnogima omiljeni deo godine jer sa nestrpljenjem čekamo Exit festival i novi line up. Muzika pripada svima pa tako i ovaj festival pripada onima koji ovim povodom odluče da posete Novi Sad i Srbiju. Imajući u vidu važnost Exita koji ne samo da gradi kulturu muzičke industrije, već i pomaže lokalnu privredu i kroz prilvlačenje velikog broja stranih turista, Visa je i ove godine ponosni sponzor festivala. Pored pružanja najboljeg i najsigurnijeg platnog iskustva, posetiocima smo omogućili i različite aktivacije unutar tvrđave kao što je Visa fudbalska zona, Visa Fusion stage ali i brojne sadržaje u lokalnim ugostiteljskim objektima kao i posebnu plejlistu koju je za sve nas pripremila Konstrakta i to na Spotify platformi“, izjavio je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Plaćanje pića, hrane i suvenira na EXIT festivalu i u kampu obavlja se putem kartica za plaćanje, koje će biti dostupne na svim uplatnim (TOP UP) mestima. Uz Visa karticu biće omogućen brzi prolaz na glavnim TOP UP mestima na festivalu, a svi koji EXIT bezgotovinsku karticu dopune svojom Visa karticom, ostvariće popust od 7,5 odsto.

 

EXIT  je u maju sa Visom plasirao svoju prvu NFT kolekciju. Vlasnici Exitove NFT digitalne umetnosti imaće priliku da dožive sam festival kao retko ko do sada, uz ekskluzive poput druženja sa svetskim zvezdama, tajnih žurki na skrivenim lokacijama na Tvrđavi i brojnih drugih iznenađenja.

Fanovi najvažnije sporedne stvari na svetu moći će da dožive fudbalsku atmosferu u Visa fudbalskoj zoni. Oni koje zanima kakav je osećaj podići pehar namenjen prvaku sveta imaće priliku da osete magičnu energiju Katara i učestvuju u brojnim aktivacijama. Takođe, od 7. do 10. jula u okviru EXIT kampa na Štrandu biće organizovan turnir u fudbalu sa brendiranim fudbalskim nagradama za najbolju ekipu.

I lokalni biznisi doprinose globalnom imidžu koji EXIT poseduje, pa je za one koji vole da istražuju lokalne ukuse Visa obezbedila brendirane poklone kod lokalnih partnera – Loft, The Camelot i Kombinat.

Visa je svetski lider u digitalnom plaćanju, olakšavajući transakcije između potrošača, trgovaca, finansijskih institucija i državnih organa u više od 200 zemalja i teritorija. Naša misija je da povežemo svet preko najinovativnije, najpovoljnije, najpouzdanije i bezbednije mreže plaćanja, omogućavajući pojedincima, preduzećima i privredama da napreduju. Verujemo da ekonomije koje uključuju sve svuda, podižu sve svuda i vide pristup kao temelj budućnosti kretanja novca.

 

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: