Da li imate preko 18 godina?

Mali sajam knjiga u Beopolisu

Autor:
0
0
Knjižara Beopolis i ove godine organizuje Mali sajam knjiga koji počinje u subotu 22. oktobra od 12 sati i trajaće do subote 5. novembra. Beopolis poziva na druženje, istraživanje i na prikupljanje knjiške zimnice!
Ove godine na Beopolisovom mini-sajmu učestvovaće više od 30 izdavača. Neki od njih će se pojaviti i na tradicionalnom Sajmu, a neki će izlagati svoja izdanja samo ovde. Popusti su sajamski i kreću se od 10 do 85%, u zavisnosti od toga da li je reč o pojedinačnim naslovima ili uparenim knjigama i kompletima.
Akademska knjiga, Biblos, Clio i Otačnik obezbedili su 10% popusta, dok su Booka, PPM Enklava, Futura publikacije, Kontrast, Psihopolis i Rekonekcija odobrili 15% popusta na svoja izdanja. Sa 20% popusta na naslove iz njihovih izdavačkih radionica obradovaće vas Aréte, Atos, Biblioteka xx vek, Blum izdavaštvo, Bukefal, Bulevar books, Darma books, FMK, Fedon, Geopoetika, Hoplit, Karpos, Književna radionica Rašić, Logos, LOM, Mastilo, Mostart Jugoslavija, Partizanska knjiga, Radni sto, Raštan izdavaštvo, Rende i Tanesi.
Plato izdavaštvo je ljubitelje i ljubiteljke knjiga iznenadio sa 25% popusta na kompletnu knjišku ponudu, a Fabrika knjiga sa 25–50% na pojedinačna izdanja, dok uparene knjige i knjige u kompletima možete kupiti sa popustom koji ide do 85%.
Napravite spiskove ili se upustite u avanturu biranja knjiga, a Beopolis vas sa radošću i nestrpljenjem čeka u holu Doma omladine. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 10:00 do 21:00, a subotom od 12:00 do 20:00. Knjige su dostupne i na Beopolisovom sajtu.
Na Beopolisovom Malom sajmu knjiga možete pronaći i knjigu “Jevanđelje po Marini T.” Ognjena Lopušina po ceni od 480 dinara.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: