Da li imate preko 18 godina?

Kluboslavija na Letu u Muzeju – sezonu žurki otvara MKDSL

Autor:

Muzej Jugoslavije i DJ Marko Milošević aka MКDSL pozivaju publiku na Кluboslavija matine žurku koja će biti održana u četvrtak, 29. juna od 17 časova, u muzejskom Parku skulptura. 

“Šta se desi kada se spoji klabing i Jugoslavija? Кluboslavija – projekat Marka Miloševića, poznatog i kao MКDSL (Mama Кaže Da Sam Lep), koji se bavi klupskom revitalizacijom pesama iz jugoslovenskog perioda. Vreme i žanr nisu važni, tako da se u setovima nalaze pop, fank, nju vejv, disko, elektro, rok i šlager biseri, a provuku se i narodna, etno, folk i dens blaga. Nisam muzički rasista – drag je citat Marka Miloševića, koji koristi svojih 25 godina iskustva u muzičkoj produkciji da tim pesmama na licu mesta nađe odgovarajući densflor puls. Nešto će vas iznenaditi, nešto nasmejati, nešto možda i rastužiti, ali svakako nećete ostati ravnodušni na ritmove Кluboslavije”, saopštava Muzeju Jugoslavije.

Ovaj događaj će otvoriti sezonu matine žurki u Parku skulptura Muzeja Jugoslavije, koje su već prepoznatljivo mesto okupljanja i dobre zabave u letnjim mesecima u Beogradu. Ulaz je besplatan.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: