Da li imate preko 18 godina?

Klub Drug§tore

Velika očekivanja - sezona 4.

Autor:

Posle cele treće sezone i kusur vremena provedenog u prostorijama bivše najveće klanice na Balkanu, najaktuelnijih imena svetskog andergraunda među kojima su Morphosis, Helena Hauff, Surgeon, Rodhad, Mick Wills, JTC i mnogi mnogi drugi, klub Drug§tore večeras otvara četvrtu sezonu žurkom koja će se odigrati u obe prostorije kluba i na kojoj će nastupati domaći DJ-evi i producenti.

drugstore

Na žurci otvaranja će u velikoj sobi nastupati Tijana T, Flip, Feloneezy, Doo i Alibey, raznolika družina koja će vas u svojim DJ setovima provesti kroz više žanrova i pokazati vam zašto baš oni i njihovi kolektivi kroje programe najboljih klubova u Beogradu, dok će u maloj sobi nastupe uživo imati 33.10.3402, HETEM, Mangulica FM, Jan Nemeček, A//O i kӣr. Dakle, 5 DJ setova i 6 nastupa uživo sa startom u 23h i besplatnim ulazom do ponoći. Karte ćete posle ponoći moći da kupite na ulazu u klub po ceni od 300 rsd.

Kao i prošle sezone, klub nastavlja žanrovski veoma uzbudljiv put na kom je najmanji zajednički sadržalac tehno, obavezni sastojci eksperimentalna muzika i klasika, a neka od imena koja će publika imati prilike da čuje i vidi su The Soft Moon, A Place To Bury Strangers, Xosar, Andres Gehm. Svi svakako očekujemo još puno iznenađenja kada je reč o stranim bukinzima u narednoj sezoni i naravno, isticanje lokalnih i talenata iz regiona.

drgstr

Drug§tore je od početka svog postojanja pokazao veliku zainteresovanost za kreiranje drugih sadržaja osim muzičkih pa ste u oba prostora mogli da gledate izložbe, performanse, modne revije i druge programe. Zanimljivo je da je već raspisan konkurs za izlaganje u Ice Cream Booth-u, jednom od harizmatičnih džepova Drug§tore-a koji će od sada svaki put paralelno sa muzičkim programom gostiti performans, video i prostorne instalacije i druge manje ili više konvencionalne načine izražavanja. Svi zainteresovani već mogu da uz ime i prezime pošalju svoje predloge i kratke opise na drugstorebeograd@gmail.com.

logo

Pre samog otvaranja, Drug§tore još jednom želi da se zahvali svim posetiocima, svim umetnicima koji su nastupali ili će nastupati, kao i svim saborcima sa kojima menjaju lice jednog grada.

Dobrodošli u subotu!

fb event

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: