Da li imate preko 18 godina?

FEST u maju

Pandemija odližila najveći filmski festival u Srbiji. Organizator poziva publiku da se vakciniše.

Autor:
2
0

Odbor FEST-a je, imajući u vidu trenutne epidemiološke okolnosti i zdravlje publike, gostiju i festivalskog tima koje je na prvom mestu, odlučio da se predstojeće, 49. izdanje Beogradskog međunarodnog filmskog festivala FEST održi u novom terminu, od 7. do 16. maja 2021. godine.

FEST se priprema i odigraće se pod sloganom „Povratak u budućnost“ sa namerom da kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, doprinese značajnijem povratku publike u bioskope koji su bili i treba da ostanu glavna karika kinematografije.

Ovogodišnji program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u nekoliko programskih celina, koje će publika moći da prati u salama Sava Centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

CEBEF kao organizator festivala napominje da će se programi održavati uz dosledno poštovanje svih mera Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, i poziva publiku FEST-a da se u međuvremenu prijavi za vakcinaciju, kao najsigurniji vid zaštite od virusa.

Informacije o početku i načinu prodaje karata za 49. FEST, kao i program festovala, biće naknadno objavljene.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: