Da li imate preko 18 godina?

CONTRADICTION

Revija Ines Janković, kolekcija proleće/leto 2015

Autor:
0
0

U posebno urađenoj scenografiji, u utorak 9. decembra u beogradskom klubu Drugstore, modna dizajnerka Ines Janković predstavila je svoju kolekciju za proleće leto 2015, pod nazivom CONTRADICTION. Ines već par godina ima svoj modni atelje na Dorćolu, a na modnoj sceni njena odeća i nakit izdvojili su se se prvenstveno po kvalitetnim materijalima i izradi.

Kako sama kaže njena odeća namenjena je elegantnoj ženi prefinjenog ukusa i izraženog karaktera, a što se sinoćne revije tiče, pored toga što je bio krcat, klub Drugstore je izgledao prilično drugačije nego inače. Popričali smo sa Ines i procunjali po backstage-u!

1

15

14

13

Kako nam je Ines ispričala, kolelcija je spremana negde od maja meseca, doduše kroz ceo proces rada pretrpela je mnoge faze, tako da je final, tačnije ovo kako sad izgleda, utanačeno letos. “U suštini počela sam od jedne inspiracije, to je bio tip žene kojoj je odeća namenjena, ali sam se onda odlučila da malo pomerim stvari.”

Moj princip je komercijalan, ali sam se u jednom momentu odlučila da skrenem ka malo više umetničkom pristupu.

“Onda sam ubacila print u kolekciju, i stvari su došle na svoje mesto. Čitava ideja bila je suočavanje dve žene koje se nalaze u jednoj… One su stalno jedna drugoj i prijatelj i neprijatelj, i balans.”

10

IMG_2758

Filozofija mog brenda je da žene treba da žive u odeći koju ja pravim. Ne samo da se slikaju, ne samo da da se koriste za časopise, već je namenjena finalnom potrošaču.

“Nema lepše stvari nego kada vam neko kaže da ste ga usrećili, da ste uspeli da nečiji poseban dan ili priliku učinite još boljom jer se neko u odeći koju nosi oseća dobro, noseći baš vaše modele. I to i jeste naša ideja. Slogan koji imamo glasi uživajte u tome ko ste i šta nosite. Mislim da je u savremenoj modi najbitnije biti iskren, prvo prema sebi a samim tim i prema svojoj publici.”, dodala je dizajnerka.

Zavirili smo iza modne piste, gde su se na mestu gde inače stoji DJ pult odigravale poslednje pripreme pred izlazak na pistu.

19

20

23

21

17

18 18a

Atelie Ines nalazi se u Jovanovoj ulici, zgrada preko puta broja 81, i radi svaki dan sem nedeljom od 12h do 20h.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: