Da li imate preko 18 godina?

Avgustovski Piknik u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu

Autor:

U nedelju 13. avgusta od 12h očekuje vas treći Piknik u ovoj sezoni u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu u organizaciji Kišobrana.

U pozivu za prisustvovanje ovom trećem Pikniku u sezonu iz organizacije Kišobran poručuju: “Istražujemo sa vama beogradske parkove i muzeje i koristimo ove tople letnje dane da vam pokažemo kako je sa prirodom i zelenilom uvek bar par stepeni prijatnije. Uživajmo u prirodi i gradskim parkovima i čuvajmo ih što bolje možemo jer su zelene oaze najbitniji deo svakog grada.”

Muzičko putovanje kroz park ispred Muzeja savremene umetnosti vodiće beogradski DJevi Stevie Whisper i Phillie P, a od rekreativnih aktivnosti Piknika preporučuje joga session sa Foton joga studiom i stoni tenis i šah u organizaciji Aktivnog kliuba.

Muzej savremene umetnosti trenutno u svom  programu ima tri izložbe na različitim nivoima muzeja i moguće ih je posetiti do18h kada se muzej zatvara. Za sve posetioce Piknika obezbeđen je popust od 50 % za ulaznice.

Decu uzrasta od šest do 15 godina mogu se prijaviti na radionice zabavne nauke u organizaciji MoleKul centra za zabavnu nauku. Broj dece koji može učestvovati na radionicama je ograničen, a prijave počinju 7. avgusta. Za detalje prijavljivanja pratite Piknik Facebook i instagram nalog.

Ove sezone na Pikniku obezbeđena je i šira ponudu hrane i pića zajedno sa partnerima kafeom Zaokret, Burger House Bros, pizerijom Đani, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama, Bubamara gelatom ali i sa novom ponudom Knjaz Miloš aromatizovanih kiselih voda.

U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš ove godine organizuovana je i reciklaža na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere.

Svake godine Piknik se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Svo piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate čašu sa nekog od prethodnih događaja možete je koristiti na svakom Pikniku, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona.

*fotografije: PredragTodorovic

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: