Da li imate preko 18 godina?

57. Beogradski sajam nameštaja

Od 5. od 10. novembra 2019. na Beogradskom sajmu.

Autor:
0
0

Najveći i najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije – i ove jeseni biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Šestodnevni renomirani evropski događaj i ove jeseni okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja. U hali 5 biće izložene mašine i alati, i premijerno predstavljene tehničko – tehnološke inovacije od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju.

Ovogodišnje izdanje sajma staviće u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

Internacionalni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope. Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se nalazi na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope. Vrhunac manifestacije i ove godine predstavljaće dodela nagrade Zlatni ključ koju će internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.

Dobro došli na 57. Sajam nameštaja!

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: