Da li imate preko 18 godina?

Treće izdanje CUG Festa – festival zanatskog piva u Čačku 

Autor:

U petak 18. avgusta u parku Mladosti u Čačku svečano će biti otvoreno treće izdanje festivala zanatskog piva – CUG Festa, jednog od najposećenijih događaja takvog tipa u Šumadiji. Tokom tri festivalska dana, 18, 19. i 20. avgusta na ušuškanoj lokaciji tik uz obalu Zapadne Morave, posetioci će moći da probaju proizvode čak 13 domaćih kraft pivara.

Kao domaćin pivara, i ove godine je to Čarlton. Svoja piva izlagaće i beogradske pivare Dogma, Kabinet, Salto, Inat, Tron i Zebrew, pančevačka Dilemma, novosadski Hog, čačanski Biro i Keg&Krigla, ali i crnogorski Mamut i bosanskohercegovački Oldbridž.

Pored bogaćenja lokalne i regionalne ponude kraft piva u festivalskom kontekstu, CUG manifestacija će i ove godine imati i muzički program. Za DJ pultom, prve večeri naći će se zvezda reperske scene i član sastava Bad Copy – DJ Timbe, kao i kraljevački DJ Darkinjo. Subota je rezervisana za nosioca oldschool funky i disco zvuka, DJ Irona, kao i legendu beogradske scene DJ Eye-a. U nedelju će se za pultom naći čačanski DJ Bogi.

Na CUG festu će se nalaziti i arts&craft market domaćih umetnika i zanatlija. Svoje radove izložiće umetnici Sandra Cvijović, Maja Stojanović Zmaja, Vuk Đurić Endo, Irena Jevtović Kusha chiks i Đorđe Grbović. Posetioci će moći da kupe proizvode brendova – Glinena kornjača keramike, Dadaume kuhinjskih kecelja, NevidljivoJeVidljivo ručnih radova, Stena Handmade nakita, DR sapuna, JM accessories, Daschana torbi i proizvoda od kože, Ladna Trajna i Mam In nakita, Kendama Serbia igrački od drveta, Funk Yard odeće, kao i DUK i Uzlet majica i cegera.

U ponudi će se nalaziti i bezalkoholna pića, ali i hrana. Ulaz je slobodan tokom celog trajanja festivala.

*fotografije: Irena Jevtović

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: