Da li imate preko 18 godina?

Festival na mediteranskom suncu

Malo mesto Punat, na ostrvu Krk, i ove godine je domaćin Velvet festivala. Otvoren je i konkurs za najbolje analogne fotografije. Nagrada smeštaj i ulaznice za festival.

Autor:

Velvet Festival je mediteranski kolaž koji objedinjuje koncerte, partije, boat partije, karaoke, putovanje, fotografiju, arhitekturu, dizajn i tradiciju. Održavajući se u malom mestu Punat na ostrvu Krk, poznatom po dugoj ribarskoj tradiciji i kvalitetnom maslinovom ulju, ovaj festival odaje poštovanje jednostavnoj i intimnoj mediteranskoj kulturi, programom koji je orkestriran zalascima sunca i nešto opuštenijom komunikacijom sa svojim posetiocima.

Do sada su na festivalu nastupali The Mauskovic Dance Band, Jaakko Eino Kalevi, BEA1991, Vanishing Twin, Aquaserge, Max Abysmal, Svemirko, nemanja, DJ Brka, Adriatic Social Club, BIKINI, Captain Starlight i još nebrojeno puno izvođača iz raznih delova sveta i različitih žanrovskih grupa.

Peto Velvet izdanje održaće se od 2. do 4. jula na kompleksu plaža Medane u Puntu na otoku Krku. Ovogodišnji lienup biti će objavljen uskoro, a prve informacije o tome možete naći na službenim Facebook i Instagram stranicama festivala. Iako program još nije poznat, gotovo polovina ulaznica već je rasprodata.

Ove godine troje fotografa/kinja koje odaberu Velvet Festival i Before After dobiće karte za sve festivalske događaje, smeštaj, kao i filmove kojim će fotografisati festival. U najavi je i muzejska foto-knjiga bez teksta, koju Velvet Festival namerava objaviti krajem leta, kao večnu uspomenu na generacijski mikrouniverzum koji je stvorio.

Konkurs traje do srede 11. maja. Fotografije koje vas najbolje predstavljaju pošaljite putem Google drive linka na hello@velvet-festival.com. Jedini uslov za učešće na konkursu je da fotografije budu analogne.

Foto: Tomislav Krnač

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: