Da li imate preko 18 godina?

Podrška izgradnji mini skejterske rampe u zatvorenom prostoru

Samit Nesvrstanih je pokrenuo akciju za stvaranje održivog zimskog prostora za sve skejtere u Beogradu.

Autor:
6
0

Članovi tima koji organizuje skejterski festival Samit Nesvrstanih pokrenuli su akciju za prikupljanje novca za izgradnju mini rampe za vožnju u zatvorenom prostoru. Krajnji cilj im je da skupe 4.000 evra što je dovoljno za izgradnju mobilne i modularne rampe od kvalitetnih materijala.

Tokom zime i loših vremenskih uslova skejteri se suočavaju sa nedostatkom zatvorenog mesta koje je samo njima namenjeno. “Često koristimo garaže tržnih centara, hale i podzemne prolaze, ali to nije dovoljno dobro i hladnoća brzo ulazi u kosti. Ako imate sreće, vozite sat vremena, a ako nemate izbaciće vas obezbeđenje ili policija“, navode organizatori akcije.

Upravo zbog toga većina skejtera nije aktivna tokom zime i traže prostor koji će ih zaštititi od hladnoće i lošeg vremena, a Samit nesvrstanih nastoji da svim skejterima, posebno mladima, u Beogradu ponudi sigurno mesto okupljanja oko vrednosti kao što su zdravstvena zaštita, solidarnost i uzajamna pomoć.

Ekipa okupljena oko festivala Samit Nesvrstanih je pre nekoliko zima iznajmila prostor i napravila mali zatvoreni skejtpark, a sada žele da stvore održiv prostor i izgrade kvalitetnu rampu koju mogu koristiti svi vozači.

Ukoliko želite da podržite kampanju i detaljno se informišete o svim benefitima za skejtere, kao i o poklonima koji vas očekuju kao naknada za podršku, kliknite na platformu Crowdify.

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: