Da li imate preko 18 godina?

Je Suis Abby Union!

Svež i hrabar brend čije će vas torbe pomeriti sa opšteg modnog mesta.

Autor:
0
0

Modna industrija možda nikada nije bila toliko nepredvidiva kao što je danas. Stvari se menjaju iz sekunda u sekund i niko ne može ni da pretpostavi šta će biti „must have“ koliko sutra. Međutim, ono što je sasvim sigurno, kvalitet i dobra ideja nemaju konkurenciju i uvek su chic!

Tako je stvoren i potpuno novi, sve popularniji Abby Union brend, koji predstavlja saradnju dizajnera, umetnika, producenata i pisaca koji se protežu od Pariza preko Njujorka do Berlina. Kombinujući iskustva ljudi iz raznih oblasti, Abby Union pruža svojim obožavaocima sasvim drugačiji pogled na dizajn: nije dovoljno da nešto bude samo lepo, već zahteva dodatnu vrednost funkcionalnosti koja nas drži u korak sa brzim promenama savremenog života.

Njihova tek nastala kolekcija LeFlip torbi garantuje vam zabavu koja nema kraja. U pitanju je torba koja se menja kao i vaše raspoloženje, doba dana ili godišnje doba. Ne postoji situacija u kojoj LeFlip torba ne može da pokaže svoje najbolje lice. Ona vam omogućava promenu boje, stila i stavova dok trepnete. Za razliku od sličnih modela na tržištu, njena jedinstvenost leži u prolaznim džepovima u kojima tako vešto možete da krijete sve svoje tajne, bilo da je to flaša omiljenog šampanjca ili baletanke u slučaju da vas visoke potpetice dovedu do ludila. Za sada ove luksuzne torbe koje vam se smeše možete pronaći u Medium i Mini izdanju, a već ih svojim ormanima imaju neke od zvezda sa stilom, kao što je neprevaziđena Roisin Murphy.

LeFlip torbe su idealne za sve one koji žele da imaju nešto zaista posebno u svojim rukama, stvar koju ne možete baš tako lako pronaći kod lokalnog šanera ili na aerodromu u pola cene.

Ukoliko razmišljate ispred ostalih i ne vodite se slepo blog trendovima, onda će ova torba savršeno stajati na stolu vaše kancelarije tokom dana, a uveče će se baš poput vas transformisati u intrigantnu damu koja skreće pažnju u svakom restoranu.

Zaboravite na uobičajeni model ponašanja, zgrabite život poput Electric Ivy ili Cosmic Blue, u kome ćete uvek uz sebe imati nešto što se menja. Suština sveta se krije u neprestanim promenama, jer danas možda jesmo, sutra već nismo. Ono što ostaje isto je vaš odgovor na pitanje ko ste? Neka to onda bude: Je suis Abby Union!

Facebook    //   Instagram

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: