Da li imate preko 18 godina?

VIS Limunada i Ida Prester objavlili singl “Ti, odakle si ti?”

Promomocija će biti održana u detox-relax atmosferi prvog dana naredne godine.

Autor:
6
0

Ida Prester i beogradski sastav VIS Limunada objavlili su zajedničku novogodišnju singl numeru sa pratećim spotom. Ovim singlom i spotom VIS Limunada najavljuje svoj novi album u martu 2020. godine, dok Ida Prester razvija svoju solo karijeru i izdavačku delatnost započetu nedavno objavljenim hit singlom “Šansa”.

Umetničko muzički koncept je baziran na poletnoj pop pesmi koja govori o ushićenju otkrivanja nove ljubavi. S obzirom na protagoniste numere i pratećeg video spota, muzičke umetnike iz Hrvatske i Srbije, video spot nadograđuje tematiku pesme kroz susret dva grada (Beograda i Zagreba) te diskretno prevazilazi okvire ljubavne lirike ukazujući na perspektivu povezivanja u regionu.

Spot je snimljen na ulicama Beograda i Zagreba kao i u beogradskim klubovima Dim i Knap i predstavlja omaž urbanoj kulturi mladih u regionu. Spot potpisuju reditelj Staša Tomić, direktor fotografije Vladimir Pavić i kostimograf Olja Marković.

U toploj atmosferi Kulturnog centra Grad 1. januara 2020. biće održana koncertna promocija singla “Ti, odakle si ti?” u saradnji sa Idom Prester, kao i nekoliko drugih novih i svežih numera. Na postnovogišnjem koncertu DJ podršku pružaju KUD Sestre, a najavljuju se i specijalni gosti i iznenađenja. Ulaznice po ceni od 600,00 dinara su u pretprodaji u KC Gradu od petka 20. decembra.

 

Lajkuj:

Ostavite komentar:

Slični članci: