Da li imate preko 18 godina?

New Music Friday: novi singl britanske tinejdž zvezde

Nakon osvajanja britanskih top lista singlom "No Need", talentovana Rika predstavlja "On My Way"!

Autor:
0
1

U saradnji sa Universal Music Serbia predstavljamo novi singl britanske tinejdž zvezde koja inspiraciju crpi iz iz multikulturološkog vaspitanja.

Iako ima samo osamnaest godina, Chandrika Darbari, poznatija kao Rika, kojoj je otac Indijac, a majka Srpkinja, već je uspela da pronađe svoje mesto na muzičkom nebu i postane tinejdž zvezda u Londonu. Nakon predstavljanja singla “No Need”, kao i pesme – podrške za ljude ugrožene ratom u Siriji “For Peace In Syria”, mlada Britanka je spremna da ponovo osvoji top liste numerom “On My Way”!

Umetnica indijskog i srpskog porekla, kako je i sama izjavila, inspiraciju crpi “iz multikulturološkog vaspitanja, kao i stvarima kojima je bila izložena tokom odrastanja”.

Mlada Rika je započela svoju put ka vrhu singlom “No Need” koji je osvojio brojne top liste u Velikoj Britaniji. Pesmu “No Need”  je posvetila svim vršnjacima koji su u svom okruženju direktno izloženi maltretiranju ili diskriminaciji po bilo kojoj osnovi. Kako je i sama na svojoj koži osetila rasizam i uvredljive komentare, Rika piše tekstove sa kojima mladi mogu da se poistovete i povežu, dok u isto vreme šalje poruke ljubavi i tolerancije.

Prliku da se predstavi srpskoj publici imala je 2017. godine, u finalu takmičenja Miss Serbia.

Lajkuj:

Komentari:

  1. Svetlana says:

    Meni sve ovo liči jedno na drugo, ne bih je prepoznala ni među njih 5.

Ostavite komentar:

Slični članci: